Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123)

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123)

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 67 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) - popis produktu

Věděli jste, že většina infekčních nemocí se přenáší rukama? Proto mytí rukou stále zůstává nejjednodušším způsobem, jak infekcím předcházet. Sanytol, expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul speciální hypoalergenní dezinfekční mýdlo pro použití v kuchyni. Vyvinuto na základě patentované složky aktivně působící proti pachům, obohaceno o esenciální oleje z citrusových plodů vyhlášené svou čistící silou: ty odstraňují pronikavé kuchyňské pachy (česnek, cibule, ryby...) a zanechávají tak vaše ruce svěží, hebké a chráněné. Návod na použití: Na vlhké ruce naneste přiměřené množství mýdla, napěňte, třete o sebe prsty, dlaně, hřbety rukou a partie u nehtů po dobu 1 minuty a dobře spláchněte čistou vodou. Upozornění: Nepožívat. Pouze pro vnější použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Složení: aktivní biocidní látka: Benzalkoniumchlorid 16 000 mg/l. Obsahuje Limonen. Může vyvolat alergickou reakci. Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí.

Tekuté mýdlo SANYTOL Dezinfekční mýdlo hydratující 250 ml: Čisté ruce a zdravá hydratovaná pokožka. S dezinfekčním tekutým mýdlem Sanytol nemusíte dělat kompromisy. Zbavte se špíny, virů i bakterií a držte své ruce hygienicky čisté. Zároveň jim dopřejte potřebnou péči, která pokožce dopřeje výživu díky obsahu zeleného čaje a bio aloe vera. Vaše ruce budou na dotek jemné a hebké. Suché ruce jsou již minulostí, užijte si péči už během mytí s mýdlem Sanytol.  Klíčové vlastnosti tekutého hydratačního mýdla SanytolOdstraňuje špínu, viry i bakterieTekuté mýdlo Sanytol hydratuje pokožkuObsah přírodního zeleného čaje a bio aloe veraHypoalergenní složeníObjem 250 ml Jak používat:Pomocí pumpičky nadávkujte potřebné množství mýdla. Vytvořte pěnu a zbavte se nečistot, virů i bakterií. Složení:aktivní biocidní látky (TP1): benzalkoniumchlorid 16 000 mg/kg (EC 270-325

Sanytol dezinfekční tekuté mýdlo o ruce pečuje s jemností a zároveň odstraňuje špínu, bakterie a viry. Je dokonalým prostředkem pro každodenní mytí rukou s citlivou pokožkou. Přidané zvláčňující složky zvláčňují a hydratují pokožku rukou.Zbavuje ruce špíny, bakterií a virůDezinfekční a hypoalergenníPro citlivou pokožku rukouZvláčňující a hydratující složkyDermatologicky testovanéObjem 250 mlPraktické dávkování pumpičkou Hypoalergenní složení je dermatologicky testované.Dávkování praktickou pumpičkou.Obsah balení: 250 ml.

Dezinfekční hydratující mýdlo s účinkem proti virům a bakteriím je obohaceno o přírodní výtažky ze zeleného čaje a bio aloe vera pro přirozenou hydrataci pokožky.

Produkt Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) patří do skupiny produktů Zelené čaje, vyrábí jej značka SANYTOL, v nabídce prodejce Alza.cz, Astoreo.cz, Tonerpartner.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Tekutá mýdla, patří značce SANYTOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Astoreo.cz, Tonerpartner.cz a je designován unisex.

Produkt Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) lze nalézt mezi produkty ve skupině Mýdla na ruce, patří značce SANYTOL, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Astoreo.cz, Tonerpartner.cz a je určen unisex.

Produkt Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) má EAN kód 3045206501200.

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) - parametry produktu

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) - historie ceny a dostupnosti

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) - další zajímavé produkty

Mýdlo tekuté Sanytol hydratující tea tree a aloe 250ml s pumpičkou (42650123) - jak nakoupit nejvýhodnější?