Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 705 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 - popis produktu

Originální náramek kombinuje černou kůži se zlatou barvou ozdob a zapínání. Náramek se skládá ze čtyř kožených řemínků. Dva z nich jsou hladké s přirozenou texturou kůže.  Třetí je plochý spletený z tenkých pramínků kůže. Čtvrtý je pletený kroucený řemínek. Černá kůže je matná s přirozenou texturou. Na kroucený řemínek jsme navlékli tři ocelové korálky, jakoby namotané z drátu zlaté barvy. Na hladký řemínek je navlečena hladká vypouklá destička v matné kartáčované zlaté barvě. Zapínání je na ocelovou sponu s magnetickou pojistkou. Spona s magnetickou pojistkou, korálky i vypouklá středová destička jsou z chirurgické oceli 316L. Zlatá barva kartáčovaného kovu je matná. Vzhledem k hypoalergennímu obsahu niklu v oceli nevznikají při každodenním nošení na pokožce žádné problémy. Kůži náramku byste měli pravidelně ošetřovat voskem. Nedoporučujeme kožený náramek vystavovat dlouhodobě styku s vodou. Natáhne se vám. Náramky máme rovněž s černou matnou ocelí a se stříbřitě matnou ocelí. Délka náramku: 21,0 cm. Šířka náramku: 2,6 cm (v nejširším místě). Jednotlivém pásky jsou široké cca 0,6 cm. Hmotnost přibližná: 24,4 g. 

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kožené náramky, patří pod značku Sam's Artisans, v nabídce prodejce iOcel.cz.

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 - parametry produktu

Barva Zlatá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Kožené náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Kožený náramek Quadriplex GLD chirurgická ocel INRM173 - jak nakoupit nejvýhodnější?