Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 455 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 - popis produktu

Ručně zpracovaný shamballa korálkový náramek vás zcela okouzlí. Lesklé korálky jsou z hnědého tygřího oka, úžasného minerálu, který hraje všemi odstíny hnědé i oranžové barvy, které se mění podle směru dopadajícího světla. Hnědé tygří oko mění každý váš den k lepšímu. Často se o něm hovoří jako o ochranném kameni. Žádný z korálků nebude nikdy stejný s jinými. Váš náramek tak bude zcela neopakovatelný. Barvy hnědého tygřího oka zvyšují motivaci ke splnění vašich snů a přání. Stimulují nezávislost, veselost, optimismus a jasnost myšlení. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Jedná se o šňůrkový typ zapínání s hnědými šňůrkami a kuličkami z tygřího oka na konci utahovacích šňůrek. Náramek je dodáván s nastavitelnou délkou, takže si velikost můžete upravit podle svých představ. Vhodné pro subtilní i širší zápěstí. Černá spona zapínání je z obecného kovu. Minimální obvod náramku: 17 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 15 cm. Maximální obvod náramku: 28 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 27 cm. Ať už náramek nosíte samostatně nebo spolu s jinými náramky, vypadá úžasně v obou případech. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 10,5 mm. Hmotnost přibližná: 24 g.

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 lze nalézt mezi produkty ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 - parametry produktu

Barva Oranžová/Žlutá/Hnědá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Slunce INRM218 - jak nakoupit nejvýhodnější?