Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 - popis produktu

Náš korálkový náramek je ručně zhotovený z korálků rozličných odstínů hnědé a oranžové barvy. Lesklé korálky jsou z tygřího oka, přírodního minerálu, spadajícího mezi drahé kameny. Tygří oko vzbuzuje optimismus, zvyšuje motivaci a odstraňuje překážky ke splnění vašich snů. Vzhledem k povaze minerálu se všechny korálky budou lišit barvou a vzorem, některé i tvarem či velikostí. Ubezpečujeme vás, že kvalita a autentičnost zůstanou stejné. Černá spona zapínání je z obecného kovu. Díky fascinujícím vzorům v mnoha odstínech od hořčicově žluté přes oranžovou po medově hnědou je tygří oko oblíbeným polodrahokamem mnoha mužů i žen. Jejich teplá barevnost doplňuje všechny tóny pleti a vypadá skvěle ke každému outfitu. Barvy tygřího oka přináší radost, porozumění a vnitřní rovnováhu. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Jedná se o šňůrkový typ zapínání s hnědými šňůrkami a kuličkami z tygřího oka na konci utahovacích šňůrek. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Minimální obvod náramku: 17 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 15 cm. Maximální obvod náramku: 28 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 27 cm. Náramek je jako stvořený k vrstvení s jinými náramky. Nabízí se mnoho možností kombinace s jinými šperky či módními doplňky. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 10,5 mm. Hmotnost přibližná: 30 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 - parametry produktu

Barva Oranžová/Žlutá/Hnědá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Tygří Jasnozřivost INRM216 - jak nakoupit nejvýhodnější?