Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 519 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 - popis produktu

Inspirováno spartskými válečníky. Skvělý dárek pro fanoušky závodů Spartan Warrior. Na náramku najdete ozdobné kovové prvky. Středový symbol je tvořen spartskou helmou. Ta má v průhledech čiré zirkony. Dalším kovovým prvkem je štít, který je vykládán matnými černými zirkony. Kameny jsou z přírodního minerálu jaspisu. Jaspis je na tomto náramku v šedé přirozené barvě s bílými, šedými a občas jemně červenými žilkami. Krabička na fotografii je pouze ilustrativním způsobem balení a není součástí produktu. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Kovové prvky jsou vyrobeny z obecného kovu. Jde o kombinaci mědi a dalších kovů. Náramek není vhodný, pokud máte alergii na kov. Typ zapínání: Shamballa - Macramé Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 17 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 15 cm. Maximální obvod náramku: 28 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 27 cm.  Hmotnost přibližná: 22,6 g. Průměr jaspisů: 8,6 mm. Velikost štítu: 10 x 8 mm. Velikost helmy: 15 x 8,6 mm.  

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Šedá/Černá
KategorieDárky, Náramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Spartan Warrior INRM171 - jak nakoupit nejvýhodnější?