Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 - popis produktu

Minimalistický korálkový náramek kombinovaný s černou kůží a korálky s výraznými kovovými prvky. Designový návrh vychází z kontrastu černé a ocelové barvy, různých materiálů a jejich textury. Hlavní ozdobné korálky jsou z hladkého matného černého onyxu. Kožená část náramku je spletená z tenkých černých kožených řemínků s přirozenou texturou kůže. Kovové části jsou z kartáčované nerezové oceli Stainless Steel. Ve válečkových kovových pouzdrech u korálků je ukončena jedna část kožených řemínků. Druhá část kožených řemínků je zapouzdřena ve stylové válečkové zapínací sponě s magnetem. Korálkové náramky se často nosí jako ochranné talismany. Černý onyx má být štítem proti negativní energii, je mistrem štěstí. Zvyšuje bdělost, uvědomění a soustředění nositele. Korálkový náramek je vhodný pro každodenní nošení. Skvěle se hodí k business casual outfitům. Můžete ho nosit k obleku nebo kombinovat s košilí a sakem. Tento doplněk dodá i volnočasovému outfitu vzhledovou originalitu a osobitost. K produktu dodáváme kvalitní dárkovou krabičku zdarma. Náramek má zapínání na magnetickou sponu. Obvod náramku: 20 cm. Průměr korálku: 0,8 cm. Průměr koženého náramku: 0,6 cm. Průměr zapínací spony: 1 cm. Hmotnost přibližná: 18 g.

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 lze nalézt mezi produkty ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Onyx & Leather INRM223 - jak nakoupit nejvýhodnější?