Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 - popis produktu

Barevně nejvýraznější korálkový náramek z kolekce Imperial je před vámi. Z medově hnědých až jantarově oranžovočervených lesklých korálků jsme navlékli náš náramek. Tygří oko je minerál, řazený mezi drahé kameny, z něhož jsou naše korálky. Tygří oko podporuje pocity vlastní hodnoty, odvahy a důvěry ve vlastní schopnosti. Posiluje vaši intuici a spojení s přírodou. Tygří oko přináší emoční, finanční a duševní stabilitu. Vzhledem k povaze minerálu se všechny korálky budou mírně lišit barvou a vzorem. Kvalita a autentičnost šperku zůstanou stejné. Za každý třetí korálek jsme vložili soudkový korálek s motivem vážky z obecného kovu stříbrné barvy. Ostatní kovové části jako je spona zapínání a kuličky na utahovacích šňůrkách jsou rovněž ze zrcadlově lesklého obecného kovu. Náramek je vytvořen s prioritou pohodlí, proto jej můžete nosit po celý den. Barevná kombinace z něj dělá nejlepší volbu pro jakoukoli formální nebo neformální událost. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Toto zapínání je nastavitelné na různé délky. To zvláště oceníte, pokud máte širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 17 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 15 cm. Maximální obvod náramku: 28 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 27 cm. K náramku můžete bez problému přidat jeden nebo dva další, a to i z růžového zlata. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr přírodních korálků: 6 mm. Rozměry kovových korálků: 5 x 6 mm. Hmotnost přibližná: 12 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Červená/Oranžová/Žlutá/Hnědá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Tygří Oko INRM215 - jak nakoupit nejvýhodnější?