Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 - popis produktu

Jednoduchý a stylový vzhled korálkových náramků z kolekce Imperial v modro černé barvě. Šest korálků je z polodrahokamu lapis lazuli, který už od starověku byl ceněn pro svou tmavě modrou barvu. Zbývajících dvanáct korálků je z tmavé až černé matné a porézní přírodní horniny, která vznikla prudkým zchlazením lávy po výbuchu sopky. Lávový kámen v sobě skrývá sílu země i ohně. Z nitra naší planety přináší s sebou na povrch pozitivní energii, vitalitu, ochrannou a povzbuzující moc. Lapis Lazuli - nebeský kámen - je ideální k tomu, aby vám pomohl pochopit vaši duchovní cestu a rozvinul vaši intuici. Vytváří jasnost ve vašem myšlení a ve vaší komunikaci. Každý přírodní korálek má svou jedinečnou kombinaci barev a vzorů, takže žádné dva náramky nejsou stejné. Za pět modrých korálků, které jsou uprostřed náramku, jsme vložili na obě strany plochý vroubkovaný kovový korálek. Náramek má až do konce po šesti korálcích z lávového kamene. Uprostřed mezi nimi je vložený kovový plochý mezidíl. Spona zapínání a kovové korálky jsou z hypoalergenní zrcadlově lesklé nerez oceli Stainless Steel stříbrné barvy. Řemeslně velmi kvalitně ručně zpracovaný šperk zaručuje jeho komfortní každodenní nošení. Inspirovaný neokázalou elegancí je náš náramek nejlepší volba pro jakoukoli událost, neformální nebo formální.  Klasické modré džíny a tmavá košile či triko jsou ideálním outfitem. Pro decentní look noste náramek samostatně. Pro svůdnější vzhled přidejte jeden i dva další náramky. Klidně i kovové. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku vytváření různých tvarů a vzorů pomocí uzlů. Minimální obvod náramku: 17 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 15 cm. Maximální obvod náramku: 28 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 27 cm. Krabička na fotografii je pouze ilustrativním způsobem balení a není součástí produktu. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr přírodních korálků: 8 mm. Rozměry vroubkovaných kovových korálků: 8 x 7 mm. Rozměry kovových mezidílů: 6,5 x 3 mm. Hmotnost přibližná: 21 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Modrá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Imperial Lava & Lapis NRM219 - jak nakoupit nejvýhodnější?