Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 455 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 - popis produktu

Elegantní a minimalistický dvouřadý ručně vyrobený korálkový náramek. Korálky jsou z přírodních kamenů: červené tygří oko, hematit a lávový kámen. Červené tygří oko, někdy též dračí oko, je kamenem vášně, stimulace a síly. Je to úžasný balanční kámen, který nám pomáhá vidět věci jasně a nezacházet do extrémů. Lávový kámen se již dříve využíval k ochranně a odvaze. Představuje spojení asertivní energie a praktické zdrženlivosti, která rozptyluje hněv, strach a negativitu. Hematit pomáhá uvolnit veškeré pocity stresu, napětí, starostí a nervozity. Podobně jako lávový kámen patří mezi uzemňovací kameny. Každý náramek je autentický a jedinečný, neboť každý korálek má svou originální kresbu, odstín i překrývání barev. Korálkové náramky jsou lehké a pohodlné na nošení, takže je můžete nosit po celý den bez pocitu tíhy nebo nepohodlí. Jsou velmi stylové a mohou být kombinovány s různými druhy oblečení. To znamená, že si je můžete vzít do práce, na procházky nebo dokonce i do divadla. Červená je barva života a životní energie. Je to barva, která symbolizuje potěšení z aktivity a pohybu. Představuje touhu po silných a hlubokých zážitcích a po úspěchu. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Tento typ zapínání je velmi populární pro korálkové náramky, protože umožňuje nositeli jednoduše nastavit velikost náramku bez nutnosti používat zavírací spony nebo jiné typy zapínání, které by mohly být méně pohodlné nebo esteticky méně příjemné. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 18 cm.  Maximální obvod náramku: 27 cm. Můžete například zkombinovat korálkový náramek s dalšími jednoduchými kovovými náramky nebo řetězy, abyste vytvořili zajímavý kontrast. Můžete také zvolit doplňky, které budou barevně ladit s korálky a kameny, například kožený řemínek s červenými detaily nebo náramkové hodinky s hnědým koženým řemínkem. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 8 mm. Hmotnost přibližná: 33 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 lze nalézt mezi produkty ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 - parametry produktu

Barva Červená/Hnědá/Antracitová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Red Tiger Eye INRM228 - jak nakoupit nejvýhodnější?