Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 455 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 - popis produktu

Dvouřadý ručně vyrobený korálkový náramek s hlubokým symbolickým významem. Náramek sestává z korálků přírodních kamenů: zelené tygří oko, hematit a lávový kámen. Zelené tygří oko je kamenem ochrany, síly, odvahy, sebevědomí a jasnozřivosti. Lávový kámen se spojuje s energií ohně a země, což odráží jeho spojení s fyzickým světem a živly. Pomáhá uvolňovat napětí a stres a podporuje regeneraci těla a mysli. Hematit uklidňuje mysl a harmonizuje energetická centra. Podobně jako lávový kámen patří mezi uzemňovací kameny. Každý náramek má unikátní a atraktivní vzhled díky jedinečnosti textury a barevných kreseb přírodního kamene. Náramek je dokonalým doplňkem pro každou příležitost, ať už se jedná o každodenní nošení nebo speciální události. Pokud máte rádi přírodní tóny, může být tento náramek skvělým doplňkem k oblečení v odstínech zelené, hnědé nebo béžové. Zelená je symbol přírody, růstu, hojnosti, čistoty, harmonie a rovnováhy. Je to barva, která je spojována s láskou, srdcem a uzdravením. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Náramky s macramé zapínáním jsou obecně považovány za praktické a stylové a často se používají jako doplňky pro každodenní nošení nebo pro speciální příležitosti. Minimální obvod náramku: 18 cm.  Maximální obvod náramku: 27 cm. Náramek lze vrstvit s různými druhy korálkových náramků, aby se vytvořil zajímavý mix textur a barev. Náramek lze kombinovat s různými dalšími šperky a doplňky, aby vytvořili stylový a vkusný celkový dojem. Lze vybírat z různých odstínů zelené, aby se vytvořil zajímavý kontrast nebo harmonický look. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 8 mm. Hmotnost přibližná: 32 g.

Tento produkt naleznete ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 patří do skupiny produktů Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 - parametry produktu

Barva Zelená/Antracitová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Green Tiger Eye INRM229 - jak nakoupit nejvýhodnější?