Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 455 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 - popis produktu

Minimalistický design je založený na umně spletených dvou řadách korálků. Korálky jsou z přírodních kamenů: hnědé tygří oko, hematit a lávový kámen. Hnědé tygří oko je kamenem sebevědomí a vnitřní síly. Často je spojován s ochranou, odvahou a štěstím. Lávový kámen udržuje naši harmonii s přírodou a napomáhá porozumět vlastní duši. Hematit udržuje fyzickou i duševní rovnováhu. Podobně jako lávový kámen patří mezi uzemňovací kameny. Každý náramek je jedinečný díky variacím přírodního kamene. Kvalitní a pohodlný náramek je vhodný k celodennímu nošení. Tento náramek lze nosit jako výrazný a stylový doplněk k různým outfitům. Například k volné košili a džínům, k jednobarevnému tričku a chino kalhotám nebo k polo tričku a bermudám. Hnědá je barva trpělivých a spolehlivých lidí, kteří stoji nohama pevně na zemi. Je to barva, která symbolizuje uzemnění, uklidnění a vnímavost. Náramek má uzlíkové zapínání Shamballa - Macramé. Je tedy stahovací, díky čemuž ho můžete libovolně prodloužit, či zkrátit a sedne i na širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 18 cm. Maximální obvod náramku: 27 cm. Kombinováním s jinými šperky vylepšíte svůj celkový look. Například hodinky jsou skvělým doplňkem k náramku. Nebo zvolte náhrdelník s jednoduchým designem, aby se vytvořil kontrast s výraznými korálky. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 8 mm. Hmotnost přibližná: 32 g.

Tento produkt naleznete ve skupině Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 patří do skupiny produktů Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 - parametry produktu

Barva Hnědá/Antracitová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Brown Tiger Eye INRM227 - jak nakoupit nejvýhodnější?