Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 455 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 - popis produktu

Dvouřadý ručně vyrobený korálkový náramek v minimalistickém designu. Korálky jsou z přírodních kamenů: modré tygří oko, hematit a lávový kámen. Modré tygří oko je kamenem trpělivosti, tolerance, přijetí a otevřené mysli. Lávový kámen zvyšuje energii a pomáhá ji směrovat správným směrem, což z něj činí nezbytný nástroj na duchovní cestě. Hematit nám dává odvahu, vytrvalost a vitalitu. Podobně jako lávový kámen patří mezi uzemňovací kameny. Každý náramek vyniká díky jedinečnosti struktury a barev přírodního kamene. Jednoduchý design v kombinaci s elegantním leskem dělá tento náramek vhodný pro každou příležitost a outfit. Skvěle padne k džínám, košili a denimové bundě. Náramek dodá vašemu looku zajímavý akcent. Modrá je chladná a uklidňující barva, která představuje kreativitu a inteligenci. Je to barva, která symbolizuje loajalitu, sílu, moudrost a důvěru. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 18 cm.  Maximální obvod náramku: 27 cm. Existují určité šperky, se kterými se tento náramek dá kombinovat, aby vytvořily dokonalý look. Stříbrné šperky budou vypadat skvěle k modrému tygřímu oku a dodají outfitu elegantní a sofistikovaný vzhled. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 8 mm. Hmotnost přibližná: 32 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 - parametry produktu

Barva Modrá/Antracitová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Double Blue Tiger Eye INRM226 - jak nakoupit nejvýhodnější?