Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 475 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 - popis produktu

Korálkový náramek s dominantní černou lesknoucí se lebkou s vyrytou hvězdou na čele. Korálky jsou z přírodních kamenů: modré tygří oko, modrý lapis lazuli, černý a bronzový achát. Kovové části: lebka, spona zapínání a kuličky na utahovacích šňůrkách jsou z nerezové oceli. Je to pevný a robustní materiál nepodléhající korozi, ani změně barvy. Modré tygří oko symbolizuje ochranu a dobrou energii, zatímco lapis je kamenem moudrosti a bronzový achát dodává náramku jedinečnou texturu a kouzlo. Kombinace všech těchto prvků dává tomuto náramku zvláštní charakter a je vhodným doplňkem pro všechny, kteří chtějí vyjádřit svou osobnost a styl. Náramek by se nejlépe hodil k rockově inspirovanému pánskému outfitu. Může být kombinován s koženou bundou, denimovou košilí, černými nebo tmavě modrými džínami a koženými kotníkovými botami. Náramek může být také použit jako výrazný akcent ke sportovnímu nebo volnočasovému outfitu, jako jsou například bílé triko, šortky a tenisky. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 17 cm.  Maximální obvod náramku: 27 cm.  Pro kombinaci s dalšími šperky mohou být použity kovové náramky nebo řetězy z chirurgické oceli nebo stříbra, které budou ladit s černou ocelovou lebkou na korálkovém náramku. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Průměr korálků: 8 mm. Rozměry lebky: 10 x 14 mm. Hmotnost přibližná: 25 g.

Produkt Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Sam's Artisans, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Sam's Artisans v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 - parametry produktu

Barva Modrá/Hnědá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaSam's Artisans
E-shopiOcel.cz

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 - historie ceny a dostupnosti

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 - další zajímavé produkty

Sam's Artisans Korálkový náramek Black Iron Skull INRM230 - jak nakoupit nejvýhodnější?