Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml - popis produktu

Kosmetika s arganovým olejem je mimořádným pomocníkem pro kompletní péči a hydrataci vysušené pokožky. Arganový olej je jedním z nejvzácnějších olejů na světě, proto se mu říká také 'marocké' nebo 'tekuté zlato'.

Vyživující šampon s marockým arganovým olejem obsahuje provitamin B5 a vitamin E. Šetrně myje a pomáhá obnovovat narušenou strukturu vlasů. Je vhodný k regeneraci po barvení, melírování a trvalé ondulaci. Navrací vlasům objem a lesk. 

Bio arganový olej s vysokým podílem vitamínu E, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů přirozeně chrání pokožku, navrací jí pružnost a vyhlazuje vrásky. Snižuje tvorbu nadbytečného kožního mazu, tlumí projevy akné, ekzémů a regeneruje popálenou pokožku. Olej lze použít i k regeneraci vysušených a roztřepených vlasů i nehtů.

Pro maximální účinek doporučujeme kombinovat s dalšími výrobky řady BODY TIP s bio arganovým olejem, jako je balzám (19945) a maska (17585).

Šampon VIVACO Body Tip Vlasový šampon s arganovým olejem:Líbí se vám krásné a zdravé vlasy? Pak jistě potřebujete šampon VIVACO s objemem 250 ml. VIVACO Body Tip Vlasový šampon s arganovým olejem nejlépe poslouží na barvené a poškozené vlasy. Tento druh šamponu je vhodný pro ženy a pro muže. Máte-li v oblibě tekutý (klasický) typ šamponu, pak tento bude přesně pro vás. Mimořádný objem vlasů vás jistě potěší. Oslnivý lesk bude ozdobou vašich vlasů. Jeho složení se postará o výživu a regeneraci vašich vlasů. Šampon s přírodními oleji zajistí to nejlepší pro vaši hřívu. Nejdůležitější parametry šamponu VIVACO Body Tip Vlasový šampon s arganovým olejem S tímto šamponem budou vaše vlasy nejen čisté, ale i zdravé a krásné Šampon VIVACO s objemem 250 ml Typ vlasů: barvené a poškozené Unisex šampon Pro zdravou a bujnou kštici Docílíte také mimořádného lesku Vašim vlasům zajistí výživu a regeneraci Typ šamponu VIVACO Body Tip Vlasový šampon s arganovým olejem: tekutý (klasický) Složení s přírodními oleji

Tento produkt naleznete ve skupině Péče o vlasy, patří značce VIVACO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Tera.cz.

Produkt Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml patří do skupiny produktů Barvení vlasů od značky VIVACO, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Decodoma.cz, Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka VIVACO, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Tera.cz.

Produkt Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml má přiřazen EAN kód 8594162056774.

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml - parametry produktu

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml - historie ceny a dostupnosti

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml - další zajímavé produkty

Šampon na vlasy s BIO arganovým olejem BODY TIP 250 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?