COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá - popis produktu

Reflexní prvek COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá:  Vidět a být viděn - to jsou jistě základní předpoklady pro bezpečnost. Tato reflexní páska vás nebo vaše věci udělá viditelnější na několikanásobně větší vzdálenost, než kdybyste byli jen v pouhém oblečení. Jen malé zasvícení světla na pásku stačí k rozzáření pásky na míru dostatečně velkou, aby byla vidět a upozornila řidiče, cyklisty a jiné. Páska k nalepení se hodí doplněk pro zlepšení viditelnosti kočárku, kola, dětské tříkolky, školní brašny, na helmu či jiný předmět. Páska je dlouhá, takže ji klidně můžete rozstříhat na menší kousky a vyznačit s ní například siluetu.Statistická data jednoznačně ukazují, že chodci, děti a cyklisté v silničním provozu podceňují viditelnost. Tím se vystavují riziku vážného zranění nebo úmrtí v případě dopravní nehody. Reflexní prvky by měly být součástí oděvu chodců a zejména dětí. S reflexními prvky můžete být viditelní až na vzdálenost 200 metrů, zato v ideálním, bílém oblečení budete viditelní maximálně na 60 metrů. V případě tmavého oblečení se ovšem vzdálenost snižuje jen na pouhé metry.Parametry a specifikace:Typ:Samolepící reflexní páska žlutáDélka:90 cmŠířka:2 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Samolepící pásky, patří značce COMPASS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá patří do skupiny produktů Reflexní pásky, je v nabídce značky COMPASS v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá označuje EAN kód 8591686015843.

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá - parametry produktu

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá - historie ceny a dostupnosti

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá - další zajímavé produkty

COMPASS Samolepící páska reflexní 2cm x 90cm žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?