Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kokosové chipsy BIO vynikají zejména tím, že jsou zdrojem vlákniny a při jemném upražení lze umocnit jejich vůni a chuť. Výborně doplňují ovocné saláty či dezerty.
Produkt Salvia Paradise Kokos plátky - chipsy BIO 500 g má EAN kód 8595595912095.
Určení | unisex, pro děti, chlapecké |
Kategorie | Zdroje, Chipsy |
EAN | 8595595912095 |
Pändy Čočkové chipsy spring onion 50 g | | | 100% vegan | 40 % méně tuku na jedno balení | 13% bílkovin na porci | obaly šetrnější k životnímu prostředí | | | Složení: Mouka z červené čočky 42 %, kukuřičná mouka, řepkový olej, rýžová mouka, směs koření (dextróza, cukr,
Pändy Čočkové chipsy flaming hot 50 g | | | 100% vegan | 40 % méně tuku na jedno balení | 13% bílkovin na porci | obaly šetrnější k životnímu prostředí | | | Složení: Mouka z červené čočky 42 %, kukuřičná mouka, řepkový olej, rýžová mouka, směs koření (cukr, dextróza, sůl,
BIO Kokosová voda v prášku - skvělý zdroj elektrolytů | Tento výjimečný produkt pochází přímo z vietnamských kokosových plantáží, kde jsou kokosy pěstovány v bio kvalitě, bez použití pesticidů. Kokosová voda je získávána z mladých kokosů ve věku asi šest měsíců,
Country Life Pohanka loupaná kroupy BIO 500 g | | Pohanka představuje bezkonkurenční zdroj rutinu. Pohanka z půdy vytahuje látky, které mohou být pro člověka užitečné. | | Složení: pohanka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství | | Alergeny: Může obsahovat stopy
| Proč si koupit chia semínka? 1. Obsahují 20 % bílkovin, jsou tedy výborným rostlinným zdrojem bílkovin, který vám pomůže dodat bílkoviny potřebné pro růst a udržení důležitých svalů. 2. Obsahují omega-3-6-9 obsahují základní mastné kyseliny DHA (kyselina
Country Life Amarant BIO 500 g | | Zrno amarantu obsahuje bílkoviny, vlákninu, je dobrým zdrojem minerálů (zejména železa, vápníku a hořčíku), vitaminů a zdravých rostlinných tuků. Amarant je možné přidávat do obilninových jídel a zlepšovat tak jeho výživovou hodnotu. Je