Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN - popis produktu

Small Foot Sada zahradního nářadí na pískoviště

Dětské zahradní nářadí. 3 ks v balení – lopatka, rýč, hrabky. Děti jsou s těmito zahradnickými nástroji optimálně vybaveny pro péči o zahradu nebo při kopání v písku.

Hlavní vlastnosti:

  • ideální velikost pro děti
  • rozvíjí motoriku a vztah k přírodě
  • vyrobeno z kovu, dřevěná násady

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček. 

Parametry:Velikost: 21 cmMateriál: dřevo, kov

Doporučený věk: 3+

Chtějí vaše děti pomáhat a osvojit si tak dovednosti, které se jim mohou v dospělosti hodit? Malé děti se velmi chtějí stát dospělými a užít si tak všechny povinnosti, které na ně čekají. Práce v kuchyni, v dílně, na zahradě. K tomu poslouží sada zahradního nářadí na pískoviště Garden, která nabízí dětem všechno, co potřebují. V balení najdete celkem tři kusy nářadí - lopatku, rýč a dětské hrabičky. Děti díky nim budou vybaveny základními kousky a mohou směle začít pracovat. Ať už vše využijete na pískovišti nebo zahradě, děti si zamilují tuto hru. Navíc díky tomu děti rozvíjí vztah k přírodě, k základním povinnostem, práci na zahradě. Pomáhá to základním úchopům, dětské motorice a koordinaci pohybu. Výrobky jsou z pevného a odolného dřeva doplněny kovem, takže je vše bezpečné. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Vhodné od: 3 let V sadě 3 kusy Sada obsahuje: Lopatku Rýč Hrabičky

Dětské nářadí Sada zahradního nářadí na zahradu:   Sada zahradního nářadí na zahradu či pískoviště je krásně barevnou venkovní hračkou, se kterou si děti hezky vyhrají. V setu naleznou červenou lopatičku, zelené hrábě a modrý rýč. Nářadí je vyrobeno z kovu, rukojeť je dřevěná a pohodlně se v malých dětských rukou drží. Se zahradním nářadím vám děti mohou pomoci připravit zahradu na jaro, přesadit rostliny do květináčů nebo se jinak zapojit do práce na zahradě. Užijí si tak spoustu zábavy a zároveň je to skvělou příležitostí, jak si s dětmi užít společně strávené chvíle na čerstvém vzduchu v přírodě.Obsah sady: lopatičkahráběrýčHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Dětské zahradní nářadí zajisté potěší holčičky a kluky, kteří rádí staví na pískovišti nebo pomáhají dospělým na zahradě.

Obsah balení:

  • lopatka, rýč, hrabičky

Kupte dětem nářadí na zahradu!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, kov

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní nářadí, patří značce Legler, Small foot, Small foot by Legler, z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Houseland.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN patří do skupiny produktů Zahradní sety, patří značce Legler, Small foot, Small foot by Legler, z materiálu Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady nářadí, patří značce Legler, Small foot, Small foot by Legler, z materiálu Drevo, kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN má EAN kód 4020972011145.

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN - parametry produktu

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN - historie ceny a dostupnosti

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN - další zajímavé produkty

Small foot Sada zahradního nářadí na pískoviště GARDEN - jak nakoupit nejvýhodnější?