Albi Sabotér Duel

Albi Sabotér Duel

Albi Sabotér Duel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 338 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Sabotér Duel - popis produktu

Karetní hra Sabotér Duel: Zažeňte nudu se skvělou karetní hrou Sabotér Duel. Hned při rozehrání se se svým spoluhráčem okamžitě převtělíte v dva trpaslíky, kteří mají jediný cíl - prokopat se k pokladu. Stojí však před vámi těžké rozhodnutí. Budete kopat společně nebo bok po boku? Musíte odhadnout správný moment a v tu chvíli svého trpasličího spoluhráče sabotovat. Vydáte se tak za zlatem sám, protože jedině tak bude jen vaše. Během kutání na vás ale čekají různé nástrahy a máte velkou šanci narazit i na hamižného trolla. Karetní hru můžete hrát buď ve dvou nebo samotní. Je vhodná od 8 let a délka jedné hry je přibližně 30 minut. Zažijte nevídané dobrodružství ve štolách se sabotujícím trpaslíkem. Klíčové vlastnosti karetní hry Sabotér DuelHráči se rázem promění v trpaslíky toužící po zlatuVe správnou chvíli se musíte rozhodnout, jestli budete kopat společně nebo druhého trpaslíka sabotovatVyhrává ten, kdo se jako první prokope k pokladuBěhem hry na vás čekají různé překážky a narazit můžete i na lakomého trollaSabotér Duel je pro 1 až 2 hráčeDélka karetní hry je přibližně 30 minutHra je vhodná od 8 letJak na hru:Během karetní klání využíváte dva typy karet - karty cesty a akční karty. Právě karty cesty vás povedou směrem k šesti kartám cílů, které budou obsahovat různý počet zlatých valounů. Akční karty budete zase využívat v neprospěch vašeho protivníka nebo vám budou naopak pomáhat při opravování rozbitého vybavení. V dole také můžete narazit na hamižného trolla, kterému musíte zaplatit, aby vás pustil dál. Hra obsahuje:36 karet chodeb, 18 karet pokladů, 2 karty trpaslíků, 2 klíče, 8 žetonů trpaslíků, 2 figurky trpaslíků, 1 pravidla v češtině a slovenštině

Albi Sabotér Duel

Karetní hra pro jednoho nebo dva hráče.

Hráči převtělení v rámci hry do trpaslíka mají za úkol, prokopat se k pokladu. Mají na výběr dvě varianty. Mohou kopat tunel společně nebo odděleně. V pravý moment, ale stejně musí protihráče sabotovat, aby šikovnější hráč získal zlato.

Obsah balení:

  • 36 karet cest, 18 cílových karet, 18 akčních karet
  • 2 karty trpaslíků, 8 žetonů trpaslíků, 2 žetony klíčů
  • 2 figurky trpaslíků se stojánky
  • pravidla v českém a slovenském jazyce

Kupte dětem Duel a hrejte s nimi!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 1 - 2 Délka hry: 30 min.

Oba dva trpaslíci se musí rozhodnout: budou stavět jeden společný tunel, nebo to zkusí každý sám? V každém případě jde o to soupeře v pravou chvíli sabotovat. Neboť jedině tehdy skončí zlato ve vlastní kapse. Sabotér Duel představuje výzvu pro 1 nebo 2 trpaslíky! Hra Sabotér Duel obsahuje: 36 karet cest, 18 cílových karet, 18 akčních karet, 2 karty trpaslíků, 8 žetonů trpaslíků, 2 žetony klíčů, 2 figurky trpaslíků se stojánky a pravidla.

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI a je určen unisex.

Produkt Albi Sabotér Duel lze nalézt mezi produkty ve skupině Karetní hry, patří pod značku ALBI a je určen unisex.

Produkt Albi Sabotér Duel má EAN kód 8590228037770.

Albi Sabotér Duel - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieHračky, Společenské hry, Karetní hry
ZnačkaALBI
Určeníunisex
EAN8590228037770

Albi Sabotér Duel - historie ceny a dostupnosti

Albi Sabotér Duel - další zajímavé produkty

Albi Sabotér Duel - jak nakoupit nejvýhodnější?