Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá - popis produktu

Concept RK0060 Rychlovarná konvice keramická 1 l,bílá

DESIGN Rychlovarná konvice RK0060 zaujme na první pohled svým jedinečným designem, který stylově kombinuje keramiku a dřevo. Výhodou je, že ji můžete využívat také jako klasickou konvičku a servírovat v ní oblíbený nápoj přímo na stůl. Disponuje objemem 1 l, takže je vhodná do domácností s menším počtem členů. KERAMICKÝ MATERIÁL Konvice je vyrobena z kvalitní, velmi odolné a zdravotně nezávadné keramiky, která vyniká snadnou a rychlou údržbou. Uvařená voda je bez zápachu a díky keramickému materiálu, který skvěle izoluje teplo, se v konvici udrží dlouho teplá. SNADNÁ OBSLUHA Konvice je opatřena odnímatelným keramickým víkem se zajištěním proti vypadnutí, které oceníte nejen při plnění vodou, ale také během údržby. Skryté topné těleso zamezuje usazování nečistot. Praktický je i otočný podstavec s úložným prostorem pro kabel, na který můžete konvici postavit z jakéhokoliv úhlu. BEZPEČNOST NA PRVNÍM MÍSTĚ Konvice je vybavena dvojnásobným bezpečnostním systémem. Ten vám zaručí, že se konvice automaticky vypne po dosažení bodu varu a také pokud ji omylem zapnete prázdnou, takže nedochází k jejímu poškození. Hlavní spínač slouží současně jako kontrolka provozu, která se rozsvítí vždy, když je konvice zapnutá. Nechybí ani protiskluzové nožičky pro zajištění větší stability. VYBERTE SI TU SVOU Konvičku nabízíme ve třech barevných variantách. Dřevěný design můžete zkombinovat s keramikou v barvě bílé (RK0060), kávové (RK0061) nebo antracitové (RK0062). Technické parametry: Objem: 1 l (pro přípravu až 4 šálků) Materiál: keramika Skryté topné těleso Odnímatelné víko se zajištěním proti vypadnutí Velký plnicí otvor Světelná kontrolka provozu ve spínači Plně otočná základna Protiskluzové nožičky Podstavec s prostorem pro uschování přívodního kabelu Dvojnásobná bezpečnostní pojistka Barva: bílá + dřevo Příkon: 1000 – 1200 W Napětí: 220 – 240 V, 50/60 Hz Délka přívodního kabelu: 65 cm Rozměry: 21 x 20 x 16 cm Hmotnost: 1375 g

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Jedinečný design, velikost a kvalitní zpracování jsou hlavní předností keramické konvice RK0060. Tato malá kráska vám nejen rychle uvaří vodu, ale můžete ji využít i jako klasickou konvičku na servírování čaje.

Tento produkt se nachází v kategorii Rychlovarné konvice od značky Concept, barevné provedení je bílá v nabídce e-shopu Decodoma.cz, 4home.cz a je navržen unisex.

Produkt Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Keramické rychlovarné konvice, je v nabídce značky Concept, barevné provedení je bílá, naleznete ho u prodejce Decodoma.cz, 4home.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá popisuje EAN kód 8595631006962.

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá - parametry produktu

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá - historie ceny a dostupnosti

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá - další zajímavé produkty

Concept RK0060 keramická rychlovarná konvice 1 l, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?