Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g - popis produktu

Disperzní lepidlo z polyvinylacetátu je vhodné pro lepení papíru, kartonu, dřeva apod. mezi sebou nebo s jinými materiály. Lepidlo rychle zaschne (během 5 minut) a po zaschnutí je zcela transparentní. Nešpiní a jednoduše se umyje vodou. Neobsahuje žádná rozpouštědla a proto je velice vhodné nejen pro domácí práce, ale zejména pro práci dětí, kdy nehrozí žádné riziko. Praktický uzávěr twist umožňuje rychlou, čistou a přesnou práci. Stačí pouze otočit uzávěrem a již se může lepidlo aplikovat. Po ukončení práce se opět jednoduchým otočení uzávěru lepidlo rychle a bezpečně uzavře, aby nedocházelo k vysychání. NÁVOD NA POUŽITÍ: Dobře očistit, osušit a odmastit lepené plochy. Aplikovat lepidlo v tenké vrstvě pouze na jednu z lepených ploch. Tlakem spojit k sobě obě lepené plochy dohromady. Přebytky lepidla se mohou odstranit vlhkým hadříkem. Maximální pevnosti je dosaženo 24 hodin po aplikaci. Technické specifikace Vzhled: viskózní, fluidní, s charakteristickou vůní Barva: bílá, po zaschnutí bezbarvá Viskozita Brookfield (6, 20°, 20 ot): 7 – 12 Pa.s Hustota: 1,00 – 1,05 kg/l Sušina: 46 - 48 % pH: 4,5 – 5,5 Otevřená doba (25°C / 60 % relativní vlhkost): 10 minut Teplota stlačení: min. 10 minut před zatížením Min. teplota pro vytvoření povrchového filmu: 4 – 5 °C Síla v tahu (24 hodin): > 100 kg/cm2

Lepidlo Rychlé bílé lepidlo 50 g: Rychlé bílé lepidlo je snadno použitelné disperzní lepidlo k lepení lepenky, dřeva nebo papíru a své uplatnění najde především při drobných kutilských pracích v domácnostech. Lepidlo má skvělé lepící schopnosti zajišťující pevný typ spoje o pevnosti 100 kg/cm2. Klíčové vlastnosti lepidla Rychlé bílé lepidlo 50 gLepidlo k lepení materiálů jako je dřevo, lepenka nebo papírVysoká odolnost zajišťující pevný typ spoje o pevnosti 100 kg/cm2Způsob použití:1. Slepované povrchy očistěte a důkladně osušte.2. Na povrch jednoho ze spojovaných materiálů naneste tenkou a jednotnou vrstvu Bílého lepidla.3. Spojte obě plochy a nechte je stlačené po dobu několika sekund.4. Pomocí vlhkého hadříku odstraňte přebytečné lepidlo.Maximální pevnosti se dosáhne po 24 hod. od aplikace. Nanášet při teplotě vyšší než 4 °C.

Produkt Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g označuje EAN kód 8411519251203.

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g - parametry produktu

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g - další zajímavé produkty

Lepidlo Ceys rychlé bílé 50 g - jak nakoupit nejvýhodnější?