PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN - popis produktu

Zásuvka PowerCube Original USB zelená: Dodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Original USB včetně 2 USB portů. PowerCube Original USB je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru.Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením.VypnutoDodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Original USB včetně 2 USB portů. PowerCube Original USB je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru.PowerCube Original USB nabízí 4 zásuvky (250V~, 16A, 3 680 W), 2 USB porty (2.1A, 2x 5 V), dětskou pojistku a uzemnění. Zásuvky se vzájemně neblokují a nepřekážejí. Jednoduchá možnost kombinace s ostatními PowerCube verzemi.VypnutoProč je PowerCube Original jedinečná? DostupnostPrakticky rozložené zásuvky, které můžete využívat všechny současně. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí jako u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček. Komplikace nenastávají ani v případě připojení rozměrově nestandardních přívodů v podobě adaptérů či nabíječek na baterie.KapacitaPohodlně zapojíte 4 elektrická zařízení a díky 2 USB portům můžete dobíjet vaše mobilní zařízení současně. Verze Original USB se zapojuje přímo do vaší zásuvky, případně ji můžete kombinovat s prodlouženými „Extended“ verzemi.DesignElegantní vzhled. Díky modernímu designu obohatí PowerCube každý interiér. Produktová řada PowerCube získala několik ocenění. Mezi nejvýznamnější řadíme Red Dot Design Award.VypnutoVypnutoRozšířeníPowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube, vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat. Sami si tedy vyberete kolik potřebujete elektrických zásuvek a USB portů pro napájení vašich elektrických zařízení.BezpečnostVšechny typy PowerCube jsou důkladně testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Produkty jsou uzemněny a obsahují dětskou pojistku. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu.

Zelený PowerCube Original USB představuje jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Dodejte svému domovu či kanceláři funkční vzhled díky originálním rozbočovačům včetně 2 USB portů. PowerCube Original USB nabízí 4 zásuvky (250V~, 16A, 3680W), 2 USB porty (2.1A, 2x 5V), dětskou pojistku a uzemnění. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí a neblokují se, jako je to u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček.

Všechny typy PowerCube jsou testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu. PowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Parametry:

  • Materiál: ABS plast
  • Barva: zelená
  • Rozměry: 8 x 8 x 12 cm
  • Počet zásuvek: 4 (250V~, 16A, 3680W)
  • Počet USB portů: 2 (2.1A, 2x 5V)
  • Dětská pojistka: ano

Značka: PowerCube, Šířka: 77 mm, Výška: 77 mm, Délka: 77 mm, Přepěťová ochrana: NE, Počet zásuvek s ochranným kontaktem: 4, Počet přípojek USB: 2, Materiál: plast, Barva: zelená

Dodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Original USB včetně 2 USB portů. PowerCube Original USB je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru.

PowerCube Original USB nabízí 4 zásuvky (250V~, 16A, 3680W), 2 USB porty (2.1A, 2x 5 V), dětskou pojistku a uzemnění. Zásuvky se vzájemně neblokují a nepřekážejí. Jednoduchá možnost kombinace s ostatními PowerCube verzemi.

Modulární rozbočka z kolekce PowerCube.

Produkt PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN patří do skupiny produktů USB kabely od značky Powercube, velikost odpovídá označení ONE SIZE, v barvě zelená a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Prodlužovací kabely, je v nabídce značky Powercube, ve velikosti ONE SIZE, v barvě zelená a je určen unisex.

Produkt PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN patří do skupiny produktů USB nabíječky od značky Powercube, velikost odpovídá označení ONE SIZE, v barvě zelená a je přizpůsoben unisex.

Produkt PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN označuje EAN kód 8718444085973.

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN - parametry produktu

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN - historie ceny a dostupnosti

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN - další zajímavé produkty

PowerCube Modulární rozbočka PowerCube Original USB GREEN - jak nakoupit nejvýhodnější?