Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 369 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY - popis produktu

Zásuvka PowerCube Extended šedá: Dodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Extended. PowerCube Extended je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru.Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Dodejte svému domovu či kanceláři elegantní a funkční rozbočovač PowerCube Extended. PowerCube Extended je jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Atraktivní design a moderní křivky se stanou ozdobou vašeho domova či kanceláře. Moderní barevné sladění se hodí do každého interiéru.PowerCube Extended nabízí 5 zásuvek (250V~, 16A, 3 680 W), 1.5m prodlužovací kabel, montážní dok, dětskou pojistku a uzemnění. Zásuvky se vzájemně neblokují a nepřekážejí. Jednoduchá možnost kombinace s ostatními PowerCube verzemi.Proč je PowerCube Extended jedinečná? VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!DostupnostPrakticky rozložené zásuvky, které můžete využívat všechny současně. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí jako u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček. Komplikace nenastávají ani v případě připojení rozměrově nestandardních přívodů v podobě adaptérů či nabíječek na baterie.KapacitaPohodlně zapojíte 5 elektrických zařízení současně. Verze Extended vám umožní přiblížit zdroj elektrické energie na zvolené místo. Lze kombinovat s ostatními PowerCube verzemi.DesignElegantní vzhled. Díky modernímu designu obohatí PowerCube každý interiér. Produktová řada PowerCube získala několik ocenění. Mezi nejvýznamnější řadíme Red Dot Design Award.VypnutoVypnuto Umístěte kdekoliv PowerCube Extended USB, jak již název napovídá, disponuje prodlužovacím kabelem o délce 1,5 m. Na stůl, pod stůl, na zeď… jednoduše kdekoliv mějte zásuvku vždy na dosah. Verze Extended USB obsahuje v balení montážní dok pro snadné umístění. Pokud budete potřebovat změnit místo uchycení, jednoduše odlepte lehce odnímatelnou pásku a dok umístěte jinde.RozšířeníPowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube, vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat. Sami si tedy vyberete kolik potřebujete elektrických zásuvek a USB portů pro napájení vašich elektrických zařízení.VypnutoBezpečnostVšechny typy PowerCube jsou důkladně testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Produkty jsou uzemněny a obsahují dětskou pojistku. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu.

Šedý PowerCube Extended představuje jedinečné řešení nepřehledných prodlužovacích kabelů. Dodejte svému domovu či kanceláři funkční vzhled díky originálním rozbočovačům. Šedý PowerCube Extended nabízí 5 zásuvek (250V~, 16A, 3680W), prodlužovací kabel o délce 1, 5 m, montážní dok (pro snadné umístění na jakékoliv místo), dětskou pojistku a uzemnění. Zapojená zařízení si vzájemně nepřekážejí a neblokují se, jako je to u běžných prodlužovacích kabelů či rozboček.

Všechny typy PowerCube jsou testovány a certifikovány dle přísných kritérií. Konstrukce každé PowerCube je pro větší bezpečnost vyrobena z kvalitního a odolného ABS plastu. PowerCube je dodáván v různých variantách a barvách. Jednoduchým spojením s dalšími produkty PowerCube vytvoříte kombinaci, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Parametry:

  • Materiál: ABS plast
  • Barva: šedá
  • Rozměry: 8 x 8 x 12 cm
  • Počet zásuvek: 5 (250V~, 16A, 3680W)
  • Délka prodlužovacího kabelu: 1, 5 m
  • Montážní dok: ano
  • Dětská pojistka: ano

Modulární rozbočka z kolekce Allocacoc.

Tento produkt se nachází v kategorii Síťové kabely, je v nabídce značky Powercube, ve velikosti ONE SIZE, v barvě šedá v nabídce e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz a je určen unisex.

Produkt Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY lze nalézt mezi produkty ve skupině Prodlužovací kabely, je v nabídce značky Powercube, ve velikosti ONE SIZE, v barvě šedá, v nabídce prodejce Alza.cz, Decodoma.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské pojistky, patří pod značku Powercube, velikost odpovídá označení ONE SIZE, barevná varianta je šedá, v nabídce prodejce Alza.cz, Decodoma.cz a je určen unisex.

Produkt Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY je označen EAN kódem 8718444085751.

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY - parametry produktu

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY - historie ceny a dostupnosti

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY - další zajímavé produkty

Allocacoc - Modulární rozbočka PowerCube Extended 1,5 m GREY - jak nakoupit nejvýhodnější?