ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá  L

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá  L

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 168 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L - popis produktu

Tričko BELICE dámské - Výrazná ženskost a pohodlná elegance Představujeme vám dámské tričko BELICE 6532 - spojení stylové eleg ance a dokonalého pohodlí. Své jméno nese s hrdostí, jelikož zaručuje, že budete vypadat úchvatně a cítit se pohodlně zároveň. Tričko BELICE 6532 má ženský a přiléhavý střih, který lichotí vaši postavě. Véčkový výstřih dodává tričku jemný nádech elegance a zvýrazní krásu vašeho dekoltu. Krátké rukávy přidávají tričku na svěžesti a zajišťují, že budete vždy pohotově oblečené. Boční švy zaručují perfektní padnutí a pohodlí, ať už se rozhodnete tričko kombinovat s džíny, sukní nebo legínami.  Kvalitní materiál složený z 95% bavlny a 5% elastanu poskytuje maximální pohodlí a svobodu pohybu. Materiál je zároveň prodyšný a příjemný na dotek, což vám zajistí komfortní nošení i v teplých letních dnech. Tričko BELICE 6532 je k dispozici v pěti atraktivních barvách - bílé, černé, tyrkysové, červené a růžové. Každá z těchto barev vynikne na vašem těle a doplní váš osobní styl. Vyrábí se ve velikostech S, M, L, XL, XXL a 3XL (černá a bílá), aby každá žena mohla najít to pravé tričko. Tričko BELICE 6532 je dokonalou volbou pro každou příležitost, od neformálních setkání s přáteli až po stylové večerní výlety. Svou jednoduchostí a zároveň šarmem vás okouzlí a stane se stěžejním prvkem ve vašem šatníku. Zaujměte svět svojí výjimečností - vyberte si dámské tričko BELICE 6532 a cítěte se pohodlně a sebevědomě každý den. Tričko BELICE 6532 dámské s krátkými rukávy

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská trička, je v nabídce značky ROLY, velikost odpovídá označení 54-L, L, barevné provedení je bílá, materiál je elastan v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Produkt ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L lze nalézt mezi produkty ve skupině Pracovní oděvy, je v nabídce značky ROLY, ve velikosti 54-L, L, v barvě bílá, materiál je elastan v nabídce e-shopu Inzep.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Bílá trička, patří značce ROLY, velikost je 54-L, L, barevné provedení je bílá, z materiálu elastan, naleznete jej v e-shopu Inzep.cz.

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L - parametry produktu

bílá1
Velikost oděvů54-L
Barvabílá
Pohlavídámské
Velikost oděvuL
Velikost oděvu - BADL
Sezónajaro/podzim
MateriálElastan
Gramáž [g/m2]200
Typ oděvutričko
Určenídámská
Obdobíjarní/podzimní
Velikost54-L
Druh oblečenítrička
KategorieTrička, Tričko, Dámská trička, Pracovní oděvy, Bílá trička
ZnačkaROLY
Velikost54-L, L
Barvabílá
Materiálelastan
E-shopInzep.cz

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L - historie ceny a dostupnosti

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L - další zajímavé produkty

ROLY BELICE 6532 dámské Tričko bílá L - jak nakoupit nejvýhodnější?