ROJAPLAST Slunečník zahradní  EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota #4655016

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota #4655016

ROJAPLAST Slunečník zahradní  EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota #4655016

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 260 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota - popis produktu

Slunečník ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota: Užijte si léto naplno. Díky tomuto slunečníku se budete mít kde ukrýt před ostrými slunečními paprsky. Tento slunečník s bočním zavěšením a možností nastavení úhlu stínění je určen především pro zahradní posezení. Konstrukce je vyrobena z černého kovu, potah o průměru 300 cm je z polyesteru v barvě terracota. K rozevírání slouží klička. Slunečník je dodáván s křížovým podstavcem.  Klíčové vlastnosti slunečníku Rojaplast Exclusive terracotaIdeální pomocník do letního počasíRojaplast je určen pro zahradní posezeníLze naklápětPrůměr slunečníku je 300 cmRozevírání slunečníku Rojaplast je na kličkuJe dodáván s křížovým podstavcem

Produkt ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota #4655016 patří do skupiny produktů Slunečníky boční od značky ROJAPLAST v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Podstavce pro slunečníky, je v nabídce značky ROJAPLAST, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota #4655016 lze nalézt mezi produkty ve skupině Slunečníky s podstavcem od značky ROJAPLAST, v nabídce prodejce Alza.cz.

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota - parametry produktu

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota - historie ceny a dostupnosti

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota - další zajímavé produkty

ROJAPLAST Slunečník zahradní EXCLUSIVE s podstavcem boční terracota - jak nakoupit nejvýhodnější?