MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý - popis produktu

Robot Robot - auto, na baterie, 13 cm: Pro malé příznivce transformerů je připraven úžasný robot, který se během okamžiku přemění ve sportovní auto. Robot je připraven na boj s nepřítelem, je vybaven účinnou zbraní, neprůstřelnou zbrojí a nadlidskými schopnostmi. Úžasné závodní auto s neprůhlednými skly předjede každého protivníka. Aby zábava byla ještě více akční, je hračka vybavena světelnými a zvukovými efekty.  Robot o velikosti 13 cm je zárukou skvělé zábavy! Hračka rozvíjí dětskou fantazii a kreativitu. Robot - auto je vyroben z odolného plastu, aby odolal všem akčním kouskům, pro které je předurčen. Robot - auto je vhodný pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti robota - auta, 13 cmPro malé příznivce transformerůHračka je vybavena světelnými a zvukovými efektyRobot o velikosti 13 cmHračka rozvíjí dětskou fantazii a kreativituRobot - auto je vyroben z odolného plastuNapájení na baterie 3× LR41 (knoflíkové - jsou součástí hračky)Robot - auto je určen pro děti od 3 letBarevná varianta hračky vám bude vybrána náhodně Rozměry balení:32 × 27 × 7,5 cm

Žlutý robot, kterého mohou kluci transformovat na auto a zpět. K dispozici budou mít výzbroj, kterou má robot připravenu pro akční boj.

Skladba a funkčnost:

  • zvukové a světelné efekty

Kupte dětem robota na baterie!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 3 x LR41 (jsou součástí balení)

Robot - auto, na baterie, 20 cm.Hračka je určena pro děti 3+.Rozměr hračky je 20 cm.Materiál hračky je plast.Balení hračky je window box.Produkt je určený pro kluky.Ke zprovoznění produktu jsou potřeba 3 LR41 baterie.Baterie jsou součástí balení.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Made, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je přizpůsoben male.

Produkt MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý má přiřazen EAN kód 8590756076869.

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý - parametry produktu

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý - historie ceny a dostupnosti

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý - další zajímavé produkty

MaDe Robot auto na baterie, 20 cm žlutý - jak nakoupit nejvýhodnější?