RIVACASE 8165 business  15.6

RIVACASE 8165 business 15.6", černá

RIVACASE 8165 business  15.6

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RIVACASE 8165 business 15.6", černá - popis produktu

Batoh na notebook RIVACASE 8165 business 15.6', černá:Batoh na notebook RivaCase je nezbytným doplňkem pro ty, kteří potřebují své zařízení přenášet. Je navržen tak, aby vašemu notebooku poskytnul co nejlepší ochranu před nárazy, poškrábáním a vnějšími vlivy. Speciální polstrovaná přihrádka zajistí bezpečné uložení vašeho přístroje. Tato kapsa je vyrobena pro uložení notebooku s maximální úhlopříčkou 15,6. Městský batoh na notebook RivaCase, kterému dominuje černá barva, vyniká nejen pěkným designem, ale i velmi kvalitním zpracováním a především pohodlím. Zásadní přednosti batohu na notebook RIVACASE 8165 business 15.6, černá Batoh s kapsou na notebook RivaCase zajišťuje maximální ochranu vašeho přístroje během cest Uzpůsoben pro notebook o velikosti maximálně 15,6 RivaCase batoh na notebook byl vyroben z kvalitního materiálu, kterým je polyuretan Komfortní přemísťování zajišťuje také horní rukojeť a vyztužená rukojeť V batohu se nachází kapsa na notebook, přední kapsa, boční kapsy, kapsa na lahev, vnitřní kapsy, kapsa na cennosti a kapsa pro tablet Má hmotnost 0,79 kg Objem činí 4,6 l Perfektní zpracování a konstrukce Elegantní batoh na notebook RivaCase se vám bude pohodlně nosit díky kvalitní konstrukci a propracovanému provedení. Může se chlubit hmotností 0,79 kg, je tedy lehký, což představuje významnou výhodu zajišťující snížení celkové zátěže a pohodlí při nošení. Má k dispozici nastavitelné popruhy a odnímatelné popruhy. Batoh RivaCase bude vaším spolehlivým parťákem pro každý den S batohem RivaCase bude cesta do práce či školy rozhodně komfortnější. Kvalitní materiály a pečlivé zpracování přispívají k vysoké odolnosti, zvoleným výrobním materiálem je polyuretan. Tento elegantní batoh na notebook RivaCase se pyšní nejen stylovým provedením, ale především spolehlivostí pro každodenní užívání. Skvěle vybavený batoh na notebook RivaCase Batoh na notebook RivaCase je navržen pro pohodlné a bezpečné přenášení vašeho laptopu a příslušenství. Batoh se svým solidním objemem 4,6 l zajišťuje dostatečný prostor pro všechny vaše nezbytnosti. Kapsy a oddíly přispívají k systematické organizaci, konkrétně se v batohu nachází kapsa na notebook, přední kapsa, boční kapsy, kapsa na lahev, vnitřní kapsy, kapsa na cennosti a kapsa pro tablet. Přístup do batohu je umožněn shora. Stoprocentní uzavření věcí uvnitř garantuje zip a dvoucestný zip. Rozměry: 44 × 31 × 12 cm (vך×h)

Batoh na notebook RIVACASE 8165 business 15.6', černá:Křižujete denodenně městem s notebookem a chcete jej chránit před poškrábáním a vlhkostí? RIVACASE 8165 business 15.6, černá vyniká jako batoh ideální ke komfortní přepravě vašeho notebooku v měkčené kapse o rozměrech až 15,6. Zaujme jeho působivý design, batoh na notebook RivaCase tedy využijete i k celé řadě aktivit. Zajímavé vlastnosti batohu na notebook RIVACASE 8165 business 15.6, černá Tento batoh na notebook se hodí pro uhlopříčku až 15,6 Provedení batohu je vymyšleno tak, aby unesl nejen počítač, ale i příslušenství a mnoho dalšího Nepostradatelné jsou nastavovací popruhy Batoh na notebook RivaCase je vybaven skrytou kapsou na cennosti Maximální protekce vnitřku batohu proti povětrnostním podmínkám či vlhku Výhodou oproti přenášení v brašně jsou volné ruce v nejrůznějších situacích, jako cestování veřejnou dopravou nebo nakupování Tento typ batohu na notebook má nastavitelné ramenní popruhy. Budete si tak moci jeho pozici na zádech nastavit podle svých potřeb. Jeho konstrukce byla opatřena i kapsou na láhev. Díky tomu bude dodržování pitného režimu hračka. RIVACASE 8165 business 15.6, černá disponuje přední kapsou, do které si můžete uložit nabíječku či jiné drobnosti. Má také boční elastické kapsy pro uložení příslušenství.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebook, vyrábí jej značka RivaCase, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt RIVACASE 8165 business 15.6", černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy pro notebooky od značky RivaCase v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebooky, patří značce RivaCase, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt RIVACASE 8165 business 15.6", černá označuje EAN kód 4260403571668.

RIVACASE 8165 business 15.6", černá - parametry produktu

RIVACASE 8165 business 15.6", černá - historie ceny a dostupnosti

RIVACASE 8165 business 15.6", černá - další zajímavé produkty

RIVACASE 8165 business 15.6", černá - jak nakoupit nejvýhodnější?