Riva Case 8125 business batoh na notebook 14

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 674 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá - popis produktu

Batoh na notebook RivaCase 8125 business 14', černá:Batoh na notebook RivaCase je nezbytným pomocníkem pro všechny, kteří často přenášejí své zařízení. Je navržen tak, aby vašemu notebooku poskytoval maximální ochranu před nárazy, poškrábáním a vnějším prostředím. Vyhrazená polstrovaná část poskytuje bezpečné místo pro váš přístroj. Tato kapsa je navržena pro uložení notebooku s maximální úhlopříčkou 14. Městský batoh na notebook RivaCase, kterému vévodí černá barva, se pyšní nejen hezkým designem, ale i velmi kvalitním zpracováním a také pohodlím. Ideálně řešená záda a pohodlné popruhy zaručí, že bude skvěle sedět a bude se komfortně nosit. Klíčové vlastnosti batohu na notebook RivaCase 8125 business 14, černá Batoh s kapsou na notebook RivaCase zajistí bezpečné uložení vašeho zařízení při cestování Vyroben pro umístění notebooku s maximální velikostí 14 Voděodolná úprava slouží k ochraně věcí v batohu RivaCase batoh na notebook byl vyroben z kvalitního materiálu, kterým je polyuretan Pro snadné přenášení je v jeho výbavě také horní rukojeť Uspořádání zjednoduší kapsa na notebook, kapsa na lahev, vnitřní kapsy, kapsa na cennosti a kapsa pro tablet Má hmotnost 0,625 kg Dokonalé zpracování a konstrukce Elegantní batoh na notebook RivaCase bude díky vynikající konstrukci a důkladně promyšleným detailům pohodlný k nošení. Může se chlubit hmotností 0,625 kg, díky tomu snižuje celkovou zátěž a zlepšuje pohodlí při přenášení. Má k dispozici nastavitelné popruhy a polstrované popruhy. Voděodolná úprava slouží k ochraně věcí uvnitř před špatnými povětrnostními podmínkami. Batoh RivaCase bude vaším každodenním spolehlivým parťákem S batohem RivaCase bude každá cesta do školy či zaměstnání rozhodně komfortnější. Pečlivě vybrané kvalitní materiály zajišťují vysokou odolnost, zvoleným výrobním materiálem je polyuretan. Tento elegantní batoh na notebook RivaCase se pyšní nejen stylovým provedením, ale především spolehlivostí pro každodenní užívání. Skvěle vybavený batoh na notebook RivaCase Batoh na notebook RivaCase je ideálním řešením pro bezpečnou a pohodlnou přepravu vašeho laptopu a příslušenství. Organizaci zjednoduší kapsy a přihrádky, v batohu se konkrétně nachází kapsa na notebook, kapsa na lahev, vnitřní kapsy, kapsa na cennosti a kapsa pro tablet. Přístup do útrob batohu je umožněn shora. Bezpečné udržení obsahu uvnitř garantuje dvoucestný zip. Rozměry: 40 × 29 × 7 cm (vך×h)

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14' černá

Lehký městský batoh na notebooky s obrazovkou až 14 ' Batoh je vyroben z polyesteru s koženkovým vložkami a polstrovanými stěnami Poskytuje dostatečnou ochranu vašeho notebooku proti náhodnému poškození Prostor pro notebook obsahuje kapsu pro tablety do 10,1 ' Prostorná komora má organizér k ukládání příslušenství a mobilního telefonu Vnitřní kapsa pro příslušenství, dokumenty, mobilní telefon Lesklé kovové úchytné prvky Batoh má speciální boční kapsu na lahev s vodou Ventilační systém v zadní části pomáhá snižovat tělesnou teplotu v místech styku s batohem Skrytá kapsička na zadním panelu pro uložení drobných osobních předmětů Dvojitý zip pro snadný a rychlý přístup Komfortní vypolstrované rukojeti a odnímatelný nastavitelný popruh pro nošení na rameni

Vnější rozměry: 290 x 400 x 70 mm Vnitřní rozměry: 260 x 355 x 35 mm Hmotnost: 0,625 kg Materiál: Polyester, koženka

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebook, vyrábí jej značka Riva Case, RivaCase, naleznete jej v e-shopu Tera.cz, Alza.cz.

Produkt Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy pro notebooky od značky Riva Case, RivaCase v nabídce e-shopu Tera.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebooky, patří značce Riva Case, RivaCase, naleznete ho u prodejce Tera.cz, Alza.cz.

Produkt Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá je označen EAN kódem 4260403571651.

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá - parametry produktu

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá - historie ceny a dostupnosti

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá - další zajímavé produkty

Riva Case 8125 business batoh na notebook 14" černá - jak nakoupit nejvýhodnější?