Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 234 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá - popis produktu

Zahradní osvětlení RETLUX RGL 104:Potřebovali byste mít nasvícenou příjezdovou cestu, garáž nebo okolí zahrady? Pak by bylo dobré zvážit koupi zahradního osvětlení Retlux. Sluneční záření prostřednictvím solárního panelu dodává energii k jeho provozu. Materiálem tohoto zahradního osvětlení je plast, sklo a plech. Součástí konstrukce světla je i zdroj světla, není třeba ho pořizovat zvlášť. Konstrukce disponuje certifikátem pro stupeň krytí IP44. Zajímavé vlastnosti produktu RETLUX RGL 104 Mějte světlo na zahradě i v noci Zahradní osvětlení zapichující se do hlíny Materiál pro zahradní osvětlení Retlux je plast, sklo a plech Stupeň krytí má označení IP44 Součástí konstrukce osvětlení je i zabudovaný světelný zdroj Ze solárního panelu čerpá energii k provozu Rozměry svítidla jsou 12,5 × 12,5 cm Světlo má intenzitu 10 lm

Solární zahradní zapichovací LED svítidlo. materiál: plast + lité sklo + plech barva světla: 3000 K (teplá bílá) 0,3 W / 2 V polykrystalický solární článek Ni-Mh akumulátor AA 1,2 V 900 mAh patice: pevně vestavěná LED doba svícení: > 8 hodin třída ochrany: IP44 světelný tok: 10 lm

Produkt Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka Retlux, v barevné verzi černá, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky Retlux, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině LED lampy, patří značce Retlux, barevná verze je černá, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá označuje EAN kód 8590669273003.

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá - parametry produktu

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá - historie ceny a dostupnosti

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá - další zajímavé produkty

Retlux RGL 104 Solární zapichovací svítidlo černá, 1x LED teplá bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?