Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 766 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm - popis produktu

Více lesku méně poškození Pro více než 86% lesku zvolte Shine Therapy žehličku. Žehlící plochy ze zdokonalené keramiky napuštěné vitamínovým kondicionérem, který po zahřátí rovnoměrně uvolňuje do Vašich vlasů mikročástečky a zanechává Vaše vlasy „ultrahladké“, lesklé jako zrcadlo a chrání je před poškozením. O produktu Více leskuZískejte dokonale hladké, zdravé a lesklé a vlasy pomocí vlasové žehličky Shine Therapy. Žehlící plochy rovnoměrně rozprostírají mikro kondicionéry a zajistí vám perfektní styling. Volitelná teplotaNa vlasové žehličce si můžete navolit až 9 teplotních nastavení, takže je možné ji použít pro všechny typy vlasů. Navíc funkce „turbo boost“ zajišťuje rychlé zahřátí, takže ušetříte zbytečné čekání. Pro silné použijte vyšší teploty od 200 °C do 230 °C, pro středně silné vlasy je nejvhodnější teplota mezi 170 a 200 °C. Teplotu 150–170 °C používejte v případě velmi jemných vlasů. Žehlička disponuje univerzálním napětím, takže se skvěle hodí i na cesty do zahraničí. V neposlední řadě vám velmi zjednoduší používání funkce automatické vypnutí, která sama vypne žehličku po 60 minutách provozu, takže nemusíte mít strach, že vám poškodí například stolek v ložnici. Keramické vyživující plochyŽehlící keramické plochy nové generace dodávají vlasům během žehlení lesk díky tomu, že jsou napuštěny kondicionérem s obsahem přírodního marockého arganového oleje a vitamínu E , který se při zahřátí keramické plochy rovnoměrně rozprostírá po celé délce vlasů, protože plochy jsou plovoucí a tak je na vlasy vytvořen dokonalý tlak. Tím pádem budou vaše vlasy nejen perfektně lesklé, ale také chráněny před poškozením. Klíčové vlastnosti Žehlící plochy ze zdokonalené keramiky jsou napuštěny přírodním marockým arganovým olejem a vitamínem E Funkce „Turbo Boost“ – pro rychlé zahřátí na nejvyšší teplotu Uzamykatelné žehlicí plochy Otočný kabel Připravena k použití za 15 sekund – signalizace připravenosti pípnutím Balení však také obsahuje žáruvzdorné pouzdro, do kterého můžete žehličku odložit bez starostí, jestli vám něco nepoškodí   Technická specifikace Materiál žehlicí plochy Keramika Displej Ano Počet teplot 9 Doba zahřátí 15 sekund Duální napětí na cesty (115 V / 230 V) Ano Vlastnosti Univerzální napětíAutomatické vypínáníZámek teplotního nastaveníUzamykatelné žehlící plochyPlovoucí plochy pro dokonalý tlak na vlasyŽehlicí plochy ze zdokonalené keramikyŽáruvzdorné pouzdro Hmotnost 622 g Rozměry 156 x 358 x 65 mm Obsah balení: Žehlička Remington Pouzdro Dokumentace Produktové video

Žehlička na vlasy Remington S8500 Shine Therapy:Shine Therapy se specializuje nejen na styling, ale i na výživu a ochranu vlasů. Žehlička má keramické plochy nové generace napuštěné vitamínovým kondicionérem s obsahem marockého arganového oleje bohatého na vitamín E. Po zahřátí žehlící plochy rovnoměrně uvolňují do vlasů mikročástečky a zanechávají vlasy 'ultrahladké', zrcadlově lesklé a chrání je před poškozením. Výživa má trvanlivost po celou dobu životnosti produktu.Vlastnosti:Až o 86 % více leskuŽehlicí plochy ze zdokonalené keramiky napuštěné marockým arganovým olejemDigitální displej, 9 teplotních nastavení 150–230 °CRychlé zahřátí za 15 sekundPlovoucí plochy pro dokonalý tlak na vlasyFunkce 'Turbo Boost' pro rychlé zahřátí na nejvyšší teplotuZámek teplotního nastaveníAutomatické vypínání po 60 minutáchUzamykatelné žehlicí plochyUniverzální napětíOtočný kabel

Žehlička na vlasy Remington Shine Therapy vám díky zdokonalené technologii nabízí až o 86 % více lesku! Nyní navíc obdržíte dárek ZDARMA - slušivou ozdobu do vlasů!

Produkt Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm patří do skupiny produktů Žehličky na vlasy, patří značce Remington, naleznete ho u prodejce PlayGoSmart.cz, Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm označuje EAN kód 4008496759323.

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm - parametry produktu

Typ distribucekrabicová
KategorieŽehličky, Žehličky na vlasy
ZnačkaRemington
Určení
E-shopPlayGoSmart.cz, Alza.cz
EAN4008496759323

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm - historie ceny a dostupnosti

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm - další zajímavé produkty

Remington Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 25 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?