Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 727 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S6505 Pro Sleek and Curl: Pro zdravé vlasy Žehlička na vlasy vám přináší svobodu při tvoření rovných a hladkých stylů a zároveň překrásných načechraných vln pomocí jednoho přístroje. Tento přístroj je vše, co potřebujete pro vytvoření skvělé řady stylů. Je z řady nové generace Pro od Remingtonu, revolučního sortimentu, který vám zajistí hebké vlasy překypující leskem a vitalitou při každém použití.  Pro hladké nebo vlnité vlasy Chcete-li jeden den rovné vlasy a další den pružné vlny, je PRO-Sleek & Curl jediným pomocníkem, kterého potřebujete k dosažení perfektních výsledků jako ze salonu. Díky dlouhým a úzkým destičkám žehlička dokonale hladce klouže po celé délce vlasů, zatímco zakřivené hrany pomohou docílit přirozeně natočených vln. Navíc je žehlička vybavena praktickými drážkami, díky kterým vlasy zůstávají mezi pracovními plochami a vám poskytují maximální kontrolu nad stylingem. Zdokonalený ultra keramický povrch Tato multi-účelová žehlička je vybavena ultra zdokonaleným keramickým povrchem, který je nyní o 75 % hladší pro ještě lepší výsledky žehlení. Hladší destičky během úpravy snadno kloužou a zajišťují rovnoměrné rozložení tepla, aby nedošlo k poškození a lámání vlasů. Ať už se rozhodnete pro jakýkoli styl, výsledkem budou krásné, oživené, zdravě vypadající vlasy. Kompletní kontrola Žehlička vám pomáhá udržet pod kontrolou nastavení teploty s rozsahem od 150°C až k neuvěřitelným 230°C. Díky rychlému zahřátí bude připravena k použití za 15 sekund. Digitální kontrola teploty na displeji vám pomůže najít perfektní nastavení teploty podle typu vašich vlasů. Chcete udržet žehličku vlažnou? Stiskněte opakovaně tlačítko mínus pro snížení teploty. Zamkněte vybranou teplotu díky funkci zámku, která zabraňuje náhodné změně teploty během stylingu. Pro návod jak vytvořit dokonalý účes navštivte www.remington-europe.com a dozvíte se více. Vlastnosti produktu:Zaoblený a úzký design žehlicích ploch pro žehlení i natáčeníNastavení teploty v rozmezí 150-230°CPřipravená k použití již za 15 sekundInformativní digitální displej Vysoce zdokonalená keramika - až o 75 % hladší vyžehleníUzamykatelný kloub žehlicích kleštíZámek teploty k ochraně před nechtěnou změnouAutomatické vypnutí po 60 minutáchFunkce „Boost” pro rychlé dosažení nejvyšší teplotyCelosvětové napětíLuxusní design v přepychovém červeném provedeníObsah balení:1 x Žehličku na vlasy PRO-Sleek & Curl1 x Žáruvzdorné pouzdro

Žehlička na vlasy vám dá svobodu vytvořit úžasně rovný a hebký styl nebo překrásně načechrané kudrny pomocí jednoho přístroje. Díky dlouhým a úzkým destičkám vznikají krásné, hedvábné tahy po celé délce vlasů, zatímco zakřivené hrany vytvářejí úžasné vlny, které vypadají přirozeně.

Produkt Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 patří do skupiny produktů Žehličky na vlasy, patří značce Remington, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz a je přizpůsoben .

Produkt Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 má přiřazen EAN kód 4008496818259.

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieŽehličky, Žehličky na vlasy
ZnačkaRemington
Určení
E-shopTonerpartner.cz, Alza.cz
EAN4008496818259

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 - historie ceny a dostupnosti

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 - další zajímavé produkty

Remington Žehlička na vlasy Pro Sleek & Curl S6505 - jak nakoupit nejvýhodnější?