Remington S1A100 My Stylist

Remington S1A100 My Stylist

Remington S1A100 My Stylist

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 393 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Remington S1A100 My Stylist - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S1A100 My Stylist:Chtěli byste mít vlasy jako od kadeřníka? Přesně tohoto dosáhnete pomocí žehličky na vlasy Remington. Tajemství účesu, který vám bude každý závidět, tkví v široké teplotní škále v rozsahu od 200 °C do 200 °C, díky čemuž dokáže žehlička o vlasy pečovat individuálně dle jejich kondice. Šetrně jim propůjčí požadovaný tvar, pevnost a lesk. Příkon 38 W nahřeje žehličku za pouhých 30 s. Keramický povrch žehlicí plochy snadno klouže po vlasech, proto bude jejich tvarování pohodlné. Výsledný účes bude rozhodně vyhovovat vašim představám. Destičky na šířku měří 25 mm. Klíčové přednosti žehličky na vlasy Remington S1A100 My Stylist Žehlička na vlasy Remington bude vaším každodenním pomocníkem Žehlička je nahřátá za krátkých 30 s Destičky na šířku měří 25 mm Zabudována funkce automatického vypnutí a světelná signalizace provozu Přívodní kabel dosahuje délky 1,8 m Při skladování se vám bude hodit bezpečnostní zámek Žehlička na vlasy Remington vás nadchne svými funkcemi Pokud patříte k lidem, kterým často vrtá hlavou, zda přístroj vypnuli, jistě oceníte praktickou funkci automatického vypnutí žehličky a světelnou signalizaci provozu. Žehlička na vlasy Remington zaujme všechny, kteří chtějí docílit perfektního účesu pomocí šetrného stylingu. Jednoduchá manipulace i obsluha Žehlička na vlasy Remington se snadno postará o všechny typy vlasů. Výrobce ji přidal také bezpečnostní zámek, který hravě uzamkne destičky. Tuto výhodu jistě oceníte při jejím skladování. Žehlička na vlasy pracuje na klasické síťové napájení, které nabídne nepřetržitý provoz. Žehlička na vlasy pracuje na zabudovaný akumulátor, takže se její používání vyznačuje vysokým komfortem. Žehlička na vlasy Remington se rozhodně nemusí stydět za svůj vzhled. Pěkná černá udělá radost každému.

Produkt Remington S1A100 My Stylist patří do skupiny produktů Žehličky na vlasy, patří značce Remington, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Remington S1A100 My Stylist popisuje EAN kód 4008496941612.

Remington S1A100 My Stylist - parametry produktu

Remington S1A100 My Stylist - historie ceny a dostupnosti

Remington S1A100 My Stylist - další zajímavé produkty

Remington S1A100 My Stylist - jak nakoupit nejvýhodnější?