Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy - popis produktu

Domácí sušenky jsou báječná a lahodná věc. Ale věděli jste, že je můžete zcela originálně orazítkovat? Sada razítek na sušenky Velikonoce nabízí 4 dekory (ovečka, kraslice, kuřátko a kytička). Razítko je dřevěné a můžete na něm měnit silikonové raznice s jednotlivými motivy. Součástí sady je vykrajovací kolečko na těsto. Do vykrojeného syrového kolečka z těsta jen vmáčknete zvolenou silikonovou raznici, abyste vytvořili plastický motiv a můžete péct. Takto upečené sušenky vypadají lákavě a potěší každého. Materiál: dřevo, silikon, nerez. Rozměry razítka: výška 9 cm, průměr 6 cm. Vykrajovací formičku a silikonové raznice můžete mýt v myčce. Dřevěné razítko doporučujeme mýt ručně.• Pro dekoraci domácích sušenek• 4 dekory• Sada obsahuje: dřevěné razítko, nerezové vykrajováno, 4 silikonové raznice

Razítka na výrobu domácích sušenek nabízíme  se 4 různými dekory na silikonových snímatelných nástavcích, které se nasazují na dřevěnou ručku. Velmi rychle a snadno vytvoříte na  kolečku z těsta vykrojeném formičkou krásný plastický ornament. Po upečení sušenky vypadají skvěle a potěší nejen děti. Formu i silikonové nástavce lze mýt v myčce.

Materiál: dřevo, silikon, nerezová forma

Rozměry: pr. 6 cm, v. 9 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Cukrářské pomůcky, je v nabídce značky ORION, barevná varianta je hnědá, v nabídce prodejce Decodoma.cz, 4home.cz.

Produkt Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy označuje EAN kód 8592381164133.

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy - parametry produktu

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy - historie ceny a dostupnosti

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy - další zajímavé produkty

Orion 6dílná sada razítek s velikonočními motivy - jak nakoupit nejvýhodnější?