Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon - popis produktu

Ravensburger Gravitrax 275106 Magnetický kanon - rozšíření pro Gravitrax Startovací sada

Kdo by neznal firmu Ravensburger a její puzzle atp., ale nyní přichází se zajímavou stavebnicí - kuličkovou dráhou. GraviTrax vás vtáhne do světa stavění, fyzikálních zákonů v praxi a tvořivosti.

Postavte díky rozšíření Gravitrax Magnetický kanon ještě úžasnější kuličkové dráhy, podle návodu nebo vlastní fantazie a sledujte, co jste vytvořili a jak vámi vytvořená dráha funguje. Povedly se vám všechny překážky sestavit správně a kuličky dojely do vámi zvoleného cíle?

Ravensburger Gravitrax nabízí také startovní sadu a spoustu dalších rozšíření, aby byla vaše dráha ještě zajímavější, akčnější a zábavnější.

Rozvíjejte u svých dětí tvořivost, zájem o fyziku, gravitační zákony a další dovednosti zábavnou formou díky stavebnici Ravensburger Gravitrax a užijte si společně spoustu zábavy i napětí při tvoření a sledování dráhy.

Německá firma Ravensburger je výrobcem kvalitních hraček a její doménou jsou puzzle, ať už klasické či 3D, kdo by neznal jejich Eiffelovky a další úchvatné stavby či puzzlebally. Hitem jejich současné výroby je však stavebnice kuličkové dráhy GraviTrax. Víte, že zboží firmy Ravensburger se vyrábí v České republice

Obsah balení Ravensburger Gravitrax Magický kanon:

  • magnetický kanon
  • 3 × kuličky
  • návod

Počet dílků: 4Materiál: plastVýrobce: Ravensburger

Věk: 8+

Ravensburger GraviTrax - ilustrační video

Stavebnice Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon : Stavebnice Ravensburger Gravitrax - Magnetický kanon - rozšíří vaši stávající koulodráhu a přinese vám ještě více zábavy. Magnetický kanon využijte pro vypuštění vašich kuliček na koulodráhu či ho můžete přidat v jakémkoliv místě vaši dráhy. Užijte si ještě dynamičtější běh kuliček. Prozkoumejte fyzikální zákony, zkoušejte různé úhly dráhy a sledujte, jak rychle se vaše kuličky dostanou do cíle. Zábavná stavebnice zabaví děti od 8 let, které si mohou ověřit, jak funguje gravitace a fyzika v praxi. Rovněž si prověří i svou kreativitu a zručnost při budování té nejlepší koulodráhy. Stavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další zajímavá rozšíření, které vaši koulodráhu udělají ještě zábavnější a napínavější. Stavebnice Gravitrax magnetický kanon obsahuje 3 další kuličky. K zapojení magnetického kanonu je zapotřebí Gravitrax startovací sada. Klíčové vlastnosti stavebnice Ravensburger Gravitrax 275106 magnetický kanonStavebnice Ravensburger Gravitrax 275106 - magnetický kanon - zajistí ještě dynamičtější jízdu kuličekProzkoumejte gravitační zákon v praxi Možnost sestavit si vlastní koulodráhu Stavebnice Gravitrax rozvíjí zručnost a kreativitu Vhodné pro děti od 8 letStavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další rozšíření K připojení magnetického kanonu je nutná startovací sada GravitraxObsah balení:PokynyMagnetický kanon3 × kulička

Magnetický kanon je jedním z možných rozšíření startovní sady stavebnice GraviTrax.

S tímto doplňkem si mohou děti postavit novou skladbu kuličkové dráhy . Do její skladby lze zakomponovat právě toto rozšíření, kdy budou moci překonávat s kuličkou velké výškové rozdíly.

Toto i další rozšíření si můžete vybrat v nabídce dalších samostatných produktů.

Přednosti:

  • stavění trénuje zručnost a jemnou motoriku
  • napomáhá s pochopením fyzikálních zákonů

Obsah balení:

  • 1 x aktivní díl Magnetický kanon
  • 3 x kulička, návod

Kupte dětem rozšíření ke startovní sadě GraviTrax!

Vhodné pro děti od 8 let Počet dílů: 4 ks Rozměr balení: 19 x 19 x 5 cm

Ravensburger GraviTrax Magnetický kanon

Magnetický kanon rozšíří vaši stávající kuličkovou dráhu a přinese vám ještě více zábavy. Magnetický kanon využijte pro vypuštění vašich kuliček na dráhu, nebo ho můžete přidat v jakémkoliv místě vaši dráhy..

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Ještě více energie pro vaši kuličkovou dráhu! S Magnetickým kanónem bude kulička překonávat neuvěřitelné výškové rozdíly a kutálet se ještě déle.

Produkt Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon je označen EAN kódem 4005556275106.

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieDárky, Hračky, Stavebnice
EAN4005556275106

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon - historie ceny a dostupnosti

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon - další zajímavé produkty

Ravensburger GraviTrax 275106 Magnetický kanon - jak nakoupit nejvýhodnější?