Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka - popis produktu

Ravensburger Gravitrax 275083 Smyčka - rozšíření pro Gravitrax Startovací sada

Kdo by neznal firmu Ravensburger a její puzzle atp., ale nyní přichází se zajímavou stavebnicí - kuličkovou dráhou. GraviTrax vás vtáhne do světa stavění, fyzikálních zákonů v praxi a tvořivosti.

Postavte díky rozšíření Gravitrax Smyčka ještě úžasnější kuličkové dráhy, podle návodu nebo vlastní fantazie a sledujte, co jste vytvořili a jak vámi vytvořená dráha funguje. Povedly se vám všechny překážky sestavit správně a kuličky dojely do vámi zvoleného cíle?

Ravensburger Gravitrax nabízí také startovní sadu a spoustu dalších rozšíření, aby byla vaše dráha ještě zajímavější, akčnější a zábavnější.

Rozvíjejte u svých dětí tvořivost, zájem o fyziku, gravitační zákony a další dovednosti zábavnou formou díky stavebnici Ravensburger Gravitrax a užijte si společně spoustu zábavy i napětí při tvoření a sledování dráhy.

Německá firma Ravensburger je výrobcem kvalitních hraček a její doménou jsou puzzle, ať už klasické či 3D, kdo by neznal jejich Eiffelovky a další úchvatné stavby či puzzlebally. Hitem jejich současné výroby je však stavebnice kuličkové dráhy GraviTrax. Víte, že zboží firmy Ravensburger se vyrábí v České republice

Obsah balení Ravensburger Gravitrax Smyčka:

  • 1 × smyčka
  • 1 × dlaždice
  • 1 × dlouhá dráha
  • 2 × střední dráha
  • 3 × krátká dráha
  • návod

Počet dílků: 8Materiál: plastVýrobce: Ravensburger

Věk: 8+

Ravensburger GraviTrax - ilustrační video

Stavebnice Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka : Stavebnice Ravensburger Gravitrax vás zabaví na dlouhý čas. Rozšiřte svou stavebnici o smyčku a uvidíte, co se s kuličkami stane. Zkoušejte, jak velkou rychlost budou vaše kuličky potřebovat, aby projely smyčkou bez zastavení. Prozkoumejte fyzikální zákony, zkoušejte různé úhly dráhy a sledujte, jak rychle se vaše kuličky dostanou do cíle. Zábavná stavebnice zabaví děti od 8 let, které si mohou ověřit, jak funguje gravitace a fyzika v praxi. Rovněž si prověří i svou kreativitu a zručnost při budování té nejlepší koulodráhy. Stavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další zajímavá rozšíření, které vaši koulodráhu udělají ještě zábavnější a napínavější. Rozšíření smyčka obsahuje i 6 dalších drah. K přidání smyčky je zapotřebí Gravitrax startovací sada. Klíčové vlastnosti stavebnice Ravensburger Gravitrax 275083 SmyčkaPro ještě větší zábavu s vaší koulodráhou připojte smyčkuProzkoumejte gravitační zákon v praxi Možnost sestavit si vlastní koulodráhu Stavebnice Ravensburger Gravitrax 275083 - smyčka - rozvíjí zručnost a kreativitu Vhodné pro děti od 8 letStavebnice Ravensburger Gravitrax nabízí i další rozšíření Pro přidání smyčky je nutná Gravitrax startovací sadaObsah balení:1 × pokyny1 × smyčka1 × dlaždice1 × dlouhá dráha2 × střední dráha3 × krátká dráha

Smyčka je jedním z možných rozšíření startovní sady stavebnice GraviTrax.

S tímto doplňkem si mohou děti postavit novou skladbu kuličkové dráhy. Do její skladby lze zakomponovat právě smyčku, jako další stavební prvek tak, aby vytvářela nový akční bod, kterým mají projít kuličky, než se přiblíží cíli.

Toto i další rozšíření si můžete vybrat v nabídce dalších samostatných produktů.

Přednosti:

  • stavění trénuje zručnost a jemnou motoriku
  • napomáhá s pochopením fyzikálních zákonů

Obsah balení:

  • 1 x aktivní díl Smyčka, 1 x dlouhá kolejnice
  • 2 x střední kolejnice, 3 x krátká kolejnice, návod

Kupte dětem rozšíření ke startovní sadě GraviTrax!

Vhodné pro děti od 8 let Počet dílů: 7 ks Rozměr balení: 19 x 19 x 5 cm

Ravensburger GraviTrax Smyčka 9 ks

Prožeňte kuličku smyčkou a užijte si ještě více legrace a kreativní zábavy. Smyčka vám umožní na chvilku postavit svět na hlavu.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Prožeňte kuličku smyčkou! Zapojením Smyčky do startovní sady GraviTrax® bude vaše kuličková dráha napínavější. Kolik energie potřebuje kulička k tomu, aby se protočila Smyčkou?

Produkt Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka označuje EAN kód 4005556275083.

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka - parametry produktu

Určeníunisex
KategorieDárky, Hračky, Stavebnice
EAN4005556275083

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka - historie ceny a dostupnosti

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka - další zajímavé produkty

Ravensburger GraviTrax 275083 Smyčka - jak nakoupit nejvýhodnější?