Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná - popis produktu

Ošatka na chleba ORION Ošatka rattan oválná 32x15x9 cm: S oválnou ošatkou ORION rattan o délce 32 cm a šířce 15 cm je domácí příprava chleba velmi snadná.  Vyrobena je z přírodního petigu a můžete v ní tvarovat chléb, nechat kynout těsto či jen servírovat pečivo a další pochutiny. Toto nádobí je velmi funkční a takřka bezúdržbové. Výška této ošatky je 9 cm. Klíčové vlastnosti ošatky ORION rattan oválná, délka 32 cmOválná ošatka na tvarování chleba o délce 32 cmKošík ORION ošatka rattan oválná s univerzálním využitím včetně uskladnění pečiva či jeho servírováníVyrobeno z přírodního petiguBezproblémové čištění a údržbaLíbivé červené provedení s bílými puntíkyPro přípravu bochníku chleba o hmotnosti cca 1,5 kgVýška 9 cm Rozměry:32 × 15 × 9 cm

  • mnohostranné využití
  • přírodní materiál

Ratanová ošatka na přípravu domácího chleba vám pomůže připravit dokonalé čerstvé domácí pečivo. Ošatku využijete na kynutí těsta, uskladnění chleba, servírování pečiva nebo jako dekoraci. Tvar a struktura ošatky se otiskne do těsta a vytvoří tak tradiční vzhled bochníku.

Materiál: přírodní pedig

Rozměry: 32 x 15 x 9 cm (na bochník 1,5 kg, 750 g mouky)

Produkt Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná patří do skupiny produktů Přírodní ratan, patří pod značku ORION, barevná verze je přírodní, v nabídce prodejce Alza.cz, Decodoma.cz, 4home.cz.

Produkt Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná popisuje EAN kód 8592381128937.

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná - parametry produktu

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná - historie ceny a dostupnosti

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná - další zajímavé produkty

Ratanová ošatka na přípravu chleba oválná - jak nakoupit nejvýhodnější?