Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy - popis produktu

Hudební hračka Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy:Veselé hrající zvířátko Rappa se jistě stane oblíbeným společníkem vašeho miminka. Po stisknutí libovolného tlačítka se ozve jedna z rozpustilých melodií. Veselé hrající zvířátko se jistě stane oblíbeným společníkem vašeho miminka. Po stisknutí libovolného tlačítka se ozve jedna z rozpustilých melodií. Hudba je doprovázena světelnými efekty. Hračka má kolečka, která jezdí na volný chod. Zvířátko proto může vaši ratolest doprovázet všude tam, kam si bude přát. Vyžaduje 3 baterie typu LR44/G13, které jsou součástí balení. Díky preciznímu zpracování a kvalitě použitých materiálů je hračka vhodná i pro nejmenší miminka.  Klíčové vlastnostiPo stisknutí tlačítka hraje veselé melodieSvětelné efektyKolečka na volný chodNa 3 baterie LR44/G13 (součást balení)Precizní zpracováníZ kvalitního a zdravotně nezávadného materiáluVhodné pro děti od narození

Produkt Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy patří do skupiny produktů Hudební hračky, je v nabídce značky Rappa v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy označuje EAN kód 8590687650398.

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy - parametry produktu

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy - historie ceny a dostupnosti

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy - další zajímavé produkty

Rappa Zvířata s melodií, 4 druhy - jak nakoupit nejvýhodnější?