RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 140 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší - popis produktu

Kostky pro děti Rappa Vkládačka Kostka pro nejmenší: Skládací sestavitelná dětská kostka je oblíbená hračka, která je vhodná i pro nejmenší děti. Při hraní se děti zábavnou formou seznamují se základními geometrickými tvary a s barvami. Skládací sestavitelná dětská kostka je oblíbená hračka, která je vhodná i pro nejmenší děti. Při hraní se děti zábavnou formou seznamují se základními geometrickými tvary a s barvami. V krabičce najdete modré, červené a žluté kostičky. Děti mají za úkol určit, do kterého otvoru která plastová kostka pasuje. Když je vkládačka plná, jednoduše ji rozeberete a kostičky vysypete. Při hraní si vaše ratolesti rozvíjejí jemnou motoriku a stimulují svůj zrak i hmat.  Klíčové vlastnostiRozložitelná a znovu sestavitelnáS barevnými vkládacími kostičkamiRozvíjí jemnou motorikuKvalitní a zdravotně nezávadný materiálPrecizní zpracováníRozměry 13 × 13 × 13 cmVhodné pro děti od narození

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší Barevná kostka s tvary, které můžeš vkládat dovnitř je určena pro ty nejmenší. S tímto parádním kouskem si užije děťátko zaručeně spoustu zábavy! Navíc vkládačka rozvíjí jeho motorické schopnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Baby, Rappa, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší patří do skupiny produktů Naučné hračky, je v nabídce značky Baby, Rappa v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz.

Produkt RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší označuje EAN kód 8590687880283.

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší - parametry produktu

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší - historie ceny a dostupnosti

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší - další zajímavé produkty

RAPPA - Vkládačka kostka pro nejmenší - jak nakoupit nejvýhodnější?