Range Rover Evoque, černé

Range Rover Evoque, černé

Range Rover Evoque, černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 869 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Range Rover Evoque, černé - popis produktu

Dětské elektrické auto Range Rover Evoque, černé:Poohlížíte se po skutečně zajímavé hračce, která vaše dítě zabaví. Pak je tady pro vás dětské elektrické auto Beneo. Nabízený model zvládne jet maximálně 5 km/h, takže slibuje bezpečnou, ale přesto zábavnou jízdu. O vše se stará zabudovaný elektromotor s výkonem 100 W. Vozítko je schopno na jediné nabití fungovat 90 min. Skvělá je také možnost propojení s MP3 přehrávačem či zabudované rádio, tudíž vaše dítě může během jízdy poslouchat své oblíbené písničky. Při návrhu vozítka byly brány ohledy na to, aby ovládání zvládli i ti nejmenší řidiči a zároveň jízda byla co nejbezpečnější. Pokud si však děti na řízení zatím samy netroufnou, vůbec to nevadí, řešením je dálkové ovládání. Dětské elektrické auto Beneo funguje i na dálkové ovládání s frekvencí 2,4 Ghz, pomocí kterého můžete autíčko řídit za ně. Nosnost nabízeného modelu činí 30 kg. Balení kromě autíčka obsahuje také baterie a dálkový ovladač. Dětské elektrické auto Beneo je vhodné pro děti od 2 let. Celé vozítko váží 14 kg. Klíčové vlastnosti dětského elektrického auta Range Rover Evoque, černé Autíčko přinese zábavu na celý den Doporučeno pro děti ve věku od 2 let Dětské elektrické auto Beneo dosahuje rychlosti až 5 km/h Na jedno nabití dokáže jezdit 90 min Motor má celkový výkon 100 W Dětské elektrické auto vyžaduje baterii typu AAA Ovladač napájí 2 baterie typu AAA Baterie do ovladače se nedodávají v balení Rozměry modelu činí 108 × 67 × 52 cm (d/h × š × v) Maximální nosnost vozítka je 30 kg Hmotnost elektrického autíčka Beneo je 14 kg Barva: černá Balení obsahuje kromě autíčka baterie a dálkový ovladač Dětské elektrické auto Beneo překvapí svou výbavou Dětské elektrické auto Beneo disponuje spoustou zajímavých vlastností a super výbavou. Po sešlápnutí plynového pedálu se autíčko plynule rozjede. O to se postará elektronicky řízený rozjezd, díky kterému při sešlápnutí pedálu nedochází k nepříjemnému škubnutí. Snadné nastupování a vystupování malých řidičů zajistí praktické otevírací dveře. Sedačka disponuje bezpečnostním pásem pro ochranu malého řidiče. Skvělá je také možnost propojení s MP3 přehrávačem, tudíž vaše dítě může během jízdy poslouchat své oblíbené písničky. Další zařízení je možné připojit prostřednictvím USB portu a slotu na SD. Nechybí ani AUX vstup. LED světla autíčku poskytnou design skutečného vozidla. Díky odpruženým zadním kolům vyrobeným z EVA materiálu bude jízda příjemná i ve ztíženém terénu.

Produkt Range Rover Evoque, černé patří do skupiny produktů Elektrická auta, je v nabídce značky Beneo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Range Rover Evoque, černé popisuje EAN kód 8586019942347.

Range Rover Evoque, černé - parametry produktu

Range Rover Evoque, černé - historie ceny a dostupnosti

Range Rover Evoque, černé - další zajímavé produkty

Range Rover Evoque, černé - jak nakoupit nejvýhodnější?