Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá - popis produktu

Lucerna Rabalux Mora 8948: Maďarská značka RÁBALUX vás přenese do kouzelného světa světel. Ať už sháníte vnitřní či venkovní, dekorativní či ryze praktické osvětlení, RÁBALUX bude vždy správným řešením.  Dekorativní solární lampa RÁBALUX Mora disponuje materiálem odolným vůči větru i dešti a stupněm ochrany vůči vniknutí stříkající vody minimálně IP23. Ochrana vůči vodě vám v praxi zaručí možnost použití svítidla ven na zahradu, aniž byste se museli bát jakýchkoliv dešťových přeháněk. Klíčové vlastnosti svítidla RÁBALUX MoraVenkovní lampa v elegantním černém provedení s praktickým vypínačemHlavním materiálem osvětlení je kvalitní a odolný plastSvětlo disponuje solárním panelem, který napájí uvnitř skrytou bateriiLampička, která využívá ekologického způsobu napájení solární energiíRÁBALUX Mora svítí pomocí diod LEDSvítidlo je vybaveno držátkem k zavěšeníLampa svítí pomocí baterie AAA NiMH 200mAhOchrana proti stříkající vodě IP23Teplota světelného zdroje je 3000 Kelvinů Minimalistický i praktickýHlavním materiálem pro výrobu svítidel RÁBALUX Mora je plast odolný vůči vlivům venkovního prostředí. Stínítko je navrženo v dekorativním stylu a může se pochlubit originálně pojatým designem. Lampička s vypínačem svítí díky solárnímu panelu, který využívá ekologické solární energie. Svítidla RÁBALUX svítí pomocí LED diod, které svítí déle než klasická žárovka a mohou rozzářit prostředí pomocí přirozeného či až příjemně teplého bílého světla.

Solární lampa Mora bude velmi útulným doplňkem vaší verandy nebo zahrady. Můžete ji položit na podlahu, na stůl nebo ji někde zavěsit. Černé závěsné dekorativní svítidlo je vyrobeno z plastu a jeho vestavěný světelný zdroj LED vytváří teplé bílé světlo. Energeticky úsporný zdroj energie je 0,07 W, jeho svítivost je 1,2 lumenů, teplota jeho barvy je 3000 K a životnost je 20 000 hodin. Údaje o solárních článcích: AAA NiMH 200 mAh. Výška čtvercového vnějšího dekorativního svítidla 60x60 mm je 100 mm. Má ochranu IP23, tj je chráněno proti proniknutí, jestliže jsou předměty s maximálním průměrem 12 mm (např. prsty) a proti pronikání dešťové vody do 60°.

Pořiďte si na zahradu tuto krásnou a praktickou dekoraci světla ve vyřezávaném designu, které můžete zavěsit na strom nebo v pergole. Díky energeticky úspornému, nevyměnitelnému LED zdroji a světelnému senzoru ušetříte mnoho energie. Technické parametry: typ zářivky - LED 0,07 W typ baterie - AA NiMH 200 mAh, dobíjecí životnost - 20 000 h teplota světla - 3000 K světelný tok - 1,2 lm krytí - IP 23

Tento produkt naleznete ve skupině LED svítidla, vyrábí jej značka RABALUX, v barevné verzi černá, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá patří do skupiny produktů LED lampy, patří značce RABALUX, barevná verze je černá, v nabídce prodejce SMDledzarovky.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lampy od značky RABALUX, barevná verze je černá, naleznete ho u prodejce SMDledzarovky.cz, 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá je označen EAN kódem 5998250389486.

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá - parametry produktu

VýrobceRabalux
Napájecí napětíDC 1.2V
Barva lampyčerná
Barva stínítkačerná
Baterie1,2V 200mAh
Čistá hmotnost (kg)0.09
Rozměr Horizontální (mm)60.0
Velikost krabice X (cm)6.0
Velikost krabice Y (cm)6.0
Velikost krabice Z (cm)10.5
Materiál lampyplast
Materiál stínítkaplast
Místnostterasa
Ochrana IPIP23
Specifikace svítidlaLED 0,07
StylStandard
Světelný tok světelného zdroje (lm)1
Technologie LEDANO
Teplota barvyteplá bílá
Teplota světla (K)3000
Rozměr Vertikální (mm)100.0
Záruka (v letech)2
Životnost světelného zdroje (h)20000
KategorieSvítidla, Světla, LED svítidla, Lampy, Dekorace, LED lampy, Zahradní lampy, LED venkovní svítidla, Závěsná světla, Lucerny, Solární lampy, Zahradní dekorace, Dekorace na zahradu
ZnačkaRABALUX
Barvačerná
E-shopSMDledzarovky.cz, 4home.cz, Alza.cz
EAN5998250389486

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá - historie ceny a dostupnosti

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá - další zajímavé produkty

Rabalux 8948 Mora Solární LED závěsné svítidlo, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?