Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 100 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g - popis produktu

Kompletní krmivo pro dospělé kočky všech plemen s hovězím, kuřecím, se zvěřinou a jehněčím masem.Složení: Hovězí: maso a výrobky živočišného původu (4% hovězí), ryby a vedlejší výrobky z ryb, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry.Kuřecí: maso a výrobky živočišného původu (4% kuřecí), ryby a vedlejší výrobky z ryb, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry.Zvěřina: maso a výrobky živočišného původu (4% zvěřina), ryby a vedlejší výrobky z ryb, vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry.Jehně: Maso a výrobky živočišného původu (4% jehně), ryby a vedlejší výrobky z ryb, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry.bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry.Analytické složky: vlhkost 82%, protein 9%, tuk 5%, popel 3%, vláknina 0,8%.

Tento produkt se nachází v kategorii Krmiva pro kočky, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Produkt Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Kapsičky pro kočky v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g - parametry produktu

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g - historie ceny a dostupnosti

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g - další zajímavé produkty

Propesko kapsa pro kočky mix 12x100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?