Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt - popis produktu

Tekuté lepidlo PRITT Nová Klovatina 100 g: Lepidlo by nemělo chybět ve výbavě malého školáčka ani šikovného výtvarníka. Lepidlo PRITT Nová klovatina je vyrobeno z 90 % přírodních zdrojů, včetně vody. Je vhodné na nejrůznější množství materiálů. Použít ho můžete na papír, látky, fotografie, dřevo, korek, kovy, karton, plast, plsť, polystyren, sklo i kůži. Nová klovatina má dva typy aplikátorů na širší i malé plochy. Neobsahuje rozpouštědla. Pokud se při práce dostane lepidlo na oblečení, je možné ho vyprat už na 20 °C. Lepidlo PRITT si díky jeho snadné aplikaci a přírodnímu složení jistě oblíbíte.  Klíčové vlastnosti lepidla PRITT Nová klovatina 100 gVyrobeno z 90 % přírodních zdrojů Vhodné na nejrůznější množství materiálů Dva typy aplikátorů Lepidlo PRITT Nová klovatina neobsahuje rozpouštědla Vypratelné již na 20 °C

Víceúčelové transparentní tekuté lepidlo vhodné na množství materiálů. Neobsahuje rozpouštědla a je vypratelné již při 20 ° C. Tvoří ho 90 % přírodních zdrojů včetně vody. Lepí papír, karton, plsť, fotky, dřevo a řadu dalších materiálů. Disponuje dvěma typy aplikátorů na širší plochu a na detailnější menší plochu vhodnou na kapku lepidla. Obsah 100g.

Produkt Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt má přiřazen EAN kód 9000101116434.

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt - parametry produktu

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt - další zajímavé produkty

Lepidlo tekuté 100g Klovatina Pritt - jak nakoupit nejvýhodnější?