Lepící guma 35g Pritt

Lepící guma 35g Pritt

Lepící guma 35g Pritt

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 63 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepící guma 35g Pritt - popis produktu

Lepicí guma PRITT Multi Fix 65 ks: Univerzální lepicí guma ve formě čtverečku dokáže nahradit připínáček nebo lepicí pásku. Určitě oceníte, že je snadno odstranitelná a opakovaně použitelná. Gumový čtvereček dokáže udržet předmět o hmotnosti 250 g. Můžete tak snadno přilepit plakát nebo pohlednici na zeď, dveře nebo okno. Balení obsahuje 65 lepicích čtverečků.   Klíčové vlastnostiUniverzální lepicí gumaNahrazuje připínáček nebo lepicí páskuSnadno odstranitelnáOpakovaně použitelnáSpektrum použitíPapírLepenkaKartonFotkyTextilPolystyrenKorekPlsťSkloDřevoKůžeKovPlastyPěnové materiály

Víceúčelová lepicí guma pro opakované použití. Ideální alternativa ke špendlíkům a páskám. Odstranitelné upevnění papíru, plakátů, pohlednic, ozdob na stěny, dveře nebo okna. Vhodné zejména na dekorační práce. K všestrannému použití v domácnosti, ve škole nebo v kanceláři.

Produkt Lepící guma 35g Pritt je označen EAN kódem 4015000077286.

Lepící guma 35g Pritt - parametry produktu

Lepící guma 35g Pritt - historie ceny a dostupnosti

Lepící guma 35g Pritt - další zajímavé produkty

Lepící guma 35g Pritt - jak nakoupit nejvýhodnější?