Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace - popis produktu

Přesná sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace představuje ideální řešení, díky kterému maximálně efektivně využijete objem střešního boxu Vašeho auta.

Přední taška je nižší a vejde se do zúžené přední části střešního boxu. Prostor střešního boxu je využitý až o 30% efektivněji než při použití cestovních tašek a brašen různých velikostí.

Další nespornou výhodou cestovních tašek na míru je rychlost naložení. Není třeba opakovaně v boxu přeskládávat různá zavazadla různých velikostí.

Celková délka všech tašek dohromady je 160-170cm První taška má objem 30l a rozměry 50x20x35 cm. Ostatní tašky mají objem 65l a rozměry 65x28x40 cm

 

 

Mimořádně kvalitní materiál odolný vůči mechanickým a povětrnostním vlivům zaručuje velmi dlouhou životnost.

Boční lemy jsou z odolné gumy bez ftalátů, čímž jsou více chráněné spoje, rohy a nejvíce citlivé části tašky. Tašky mají prémiové zipy YKK model RC, které využívají špičkové světové značky jako například Samsonite. 

• Materiál: NILON 600D EU REACH a OEKO Text 420 gr/m2 • Rozměr 30l tašky: 50 x 35 x 20 cm • Rozměr 65l tašky: 65 x 28 x 40 cm • Zip: YKK (model RC) • Bužírka: ECO bez ftalátů • Spony: kovové • Prošití: AMANN • Vyrobeno: EU (Slovenská Republika)

Tento produkt se nachází v kategorii Cestovní tašky, je v nabídce značky Northline, v barvě černá v nabídce e-shopu Autohotarek.cz.

Produkt Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní organizéry, je v nabídce značky Northline, v barvě černá, v nabídce prodejce Autohotarek.cz.

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace - parametry produktu

DistribuceCZ
Použití do střešního boxuANO
Barvačerná
KategorieTašky, Organizéry, Cestovní tašky, Cestovní organizéry
ZnačkaNorthline
Barvačerná
E-shopAutohotarek.cz

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace - historie ceny a dostupnosti

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace - další zajímavé produkty

Sada cestovních tašek do střešního boxu Northline EVOspace - jak nakoupit nejvýhodnější?