Prací prostředek na záclony QALT

Prací prostředek na záclony QALT

Prací prostředek na záclony QALT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 25 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prací prostředek na záclony QALT - popis produktu

Odstraňovač skvrn QALT Na záclony 100 g: Dokonale čistých a bílých záclon dosáhnete se speciálním pracím práškem Qualt. Tento bioaktivní prací prostředek naprosto spolehlivě zbaví vaše záclony zápachu, skvrn a žlutého či šedého nádechu. Díky jeho vysoké prací a bělící účinnosti získají vaše záclony opět nádherný sněhově bílý vzhled. Qualt je ideální pro praní bílých nebo stálobarevných záclon, které navíc krásně provoní svěží vůní, takže po jejich pověšení bude u vás doma opravdu příjemně a na první pohled čisto. Prací prášek Qualt neobsahuje fosfáty a při dalším praní záclon vám určitě nesmí chybět. Klíčové vlastnosti pracího prášku Qualt na záclony, 100 gBioaktivní speciální prostředek na záclonyPrací prášek zbaví záclony zápachu, skvrn a žlutého či šedého nádechuDíky vysoké prací a bělící účinnosti Qualtu získají záclony sněhově bílý vzhledProstředek je ideální pro praní bílých a stálobarevných záclonPrací prášek záclony příjemně provoníQualt neobsahuje fosfátyÚčinky jednotlivých složek:Oxidační bělidlo hravě odstraní šedý nádech a některé druhy skvrn.Tenzidy rozpouštějí mastné skvrny.Enzymy umocňují prací sílu.Soda podporuje prací a odmašťovací efekt.Křemičitany zabraňují korozi pračky a zesilují prací a odmašťovací účinek. Použití pracího prášku:Prostředek je určený pro vysoce účinné praní a bělení bílých či stálobarevných záclon v automatické nebo vířivé pračce. Je možné ho použít i pro praní, bělení či odstraňování skvrn u běžného bílého nebo stálobarevného prádla. Qualt je vhodný i pro nízké teploty. Obsah sáčku použijte na 1 prací cyklus a dodržujte pokyny výrobce záclon týkající se teploty praní.Složení:méně než 5 %: anionický a neionický tenzid, mýdlo, enzym, polykarboxylát, otický zjasňovač, fosfonát, 5 % nebo více, avšak méně než 15 %: bělící složka na bázi kyslíku

Velmi účinný práškový bezfosfátový bioaktivní prací prostředek s příjemnou svěží vůní vysoce prací a bělicí účinností. Je určen pro praní bílých i stálobarevných záclon ve všech typech praček. Spolehlivě odstraní zašednutí i zažloutnutí záclon. 

Velikost balení: 100 gramů

Produkt Prací prostředek na záclony QALT patří do skupiny produktů Prací prostředky, vyrábí jej značka Qalt.

Tento produkt naleznete ve skupině Prací prášky od značky Qalt.

Produkt Prací prostředek na záclony QALT patří do skupiny produktů Odstraňovače skvrn od značky Qalt.

Produkt Prací prostředek na záclony QALT označuje EAN kód 8594018040483.

Prací prostředek na záclony QALT - parametry produktu

Prací prostředek na záclony QALT - historie ceny a dostupnosti

Prací prostředek na záclony QALT - související články v blogu

Jak vybrat pračku a sušičku prádla?

Praní je nezbytnou činností v každé domácnosti.

Prací prostředek na záclony QALT - další zajímavé produkty

Prací prostředek na záclony QALT - jak nakoupit nejvýhodnější?