Mletá káva 100% arabica Popradská káva Extra špeciál originál je legenda mezi kávami. Na Slovensku se vyrábí už víc než 60 let a její tradiční receptura je od nepaměti spojená s popradským závodem. Recepturu této kávy tvoří 100% arabika z oblasti Střední a Jižněí
Tradiční popradská zrnková káva od slovenského výrobce. Výborná chuť, cenově výhodné balení. Pražená zrnková káva je tvořená směsí káv Arabika a Robusta
Mletá káva 100% arabica Popradská káva Extra špeciál originál je legenda mezi kávami. Na Slovensku se vyrábí už víc než 60 let a její tradiční receptura je od nepaměti spojená s popradským závodem. Recepturu této kávy tvoří 100% arabika z oblasti Střední a Jižněí
Pražená zrnková káva, 100% arabika. Crema espresso je směsí výběrových odrůd kávy arabika z nejlepších plantáží jižněí a střední Ameriky. Crema espresso je v šálku vyvážená s jemnými tóny ovoce, lahodnou pěnou a intenzívním aróma. Ideálna zejména na přípravu
Tradiční zrnková káva od slovenského výrobce. Káva Espresso Professional, BOP. Pražená káva, směs arabiky a robusty, balená v ochranné atmosféře N2. Popradská káva Espresso Professional je káva určená pro ty, kteří ocení silnou a plnou chuť v každém šálku. Dosáhli
Pražená zrnková káva, 100% arabika. Crema espresso je směsí výběrových odrůd kávy arabika z nejlepších plantáží jižněí a střední Ameriky. Crema espresso je v šálku vyvážená s jemnými tóny ovoce, lahodnou pěnou a intenzívním aróma. Ideálna zejména na přípravu
Kávové zrnká Arabica jsou získávána z bobů kávovníku arabského (Coffea arabica). Dozrálá káva má tvar červenej bobule. Táto rostlina povodně pochází z horských oblastí Etiopie. Kávovník arabský je dnes nejrozšířenějším kávovníkem využívaným na výrobu kávy
Pražená zrnková káva, změs arabiky a robusty. Crema espresso je směsí výběrových odrůd kávy arabika a robusta z nejlepších plantáží
Pražená káva, směs Arabiky a Robusty, balená v ochranné atmosféře N2. Káva Poprad Standard je směs kávy Arabica a Robusta, která jí dodává nezaměnitelnou chuť a vůni. Je ideální pro přípravu kávy v gastronomických zařízeních. Stejně dobře chutná zalitá nebo obyčejná