Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha - popis produktu

eBook: Sbírka krásných pohádek pro děti, a to jak ty menší, tak ty velké. Pohádky pro menší děti Milé děti, maminky, tety a babičky, chcete se dozvědět, co se stalo v lese? Chcete se dozvědět, kdo zlobil, byl pyšný a sám se za to potrestal? Víte děti, proč zajíčka bolel zoubek a proč se krtek bál tmy? To všechno se dozvíte po přečtení těchto pohádek. Také se tu píše o neposlušné botičce a kouzelném zvonečku, světelné víle a mnoho dalších zajímavostí. Pohádky pro starší děti Vážení čtenáři a milé děti, v pohádkách se dočtete o tom, jak dobro zvítězí nad zlem a jak opravdová láska všechny těžkosti překoná. Řeknete si, no jistě, klasika. Ovšem, ne vždy tomu tak je v pohádkách i v životě a tak i jedna pohádka neskončí tak, jak by se dalo čekat! Která to je? Na to přijdete sami, až si pohádky přečtete. Pohádky o vílách, drakovi i kouzelném prameni, vodní žínce, zlém čaroději, statečných mládencích a krásných princeznách.

Produkt Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky E-knihy jedou, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii E-knihy pro děti, patří pod značku E-knihy jedou, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha - parametry produktu

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha - další zajímavé produkty

Pohádky - Vlasta Hlavsová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?