Plyšový usínáček s hračkou #607877

Plyšový usínáček s hračkou #607877

Plyšový usínáček s hračkou #607877

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plyšový usínáček s hračkou - popis produktu

Plyšový usínáček s hračkou je nejlepší pomocník pro klidné usínání našich nejmenších. Podle vašeho přání na něj vyšijeme jméno děťátka. K dispozici je 8 barevných variant.Barva vyšívacích nití na výběr: šedá, antracitová, růžová, modrá, bílá.Počet vyšitých znaků úměrně ovlivňuje výšku výšivky (více znaků = menší písmo). Při použití kombinace písmen s dolními dotahy (g, j, p, q, y) a horními dotahy (b, d, f, h, k, l, t) je nutné počítat s optickou změnou výšky písma. V takovém případě se celková výška výšivky měří od nejvyššího bodu písmen v horní lince po nejnižší bod písmen ve spodní lince. Tím je výsledné písmo nižší, než by tomu bylo při použití písmen pouze s horními dotahy.Doporučení: rubová strana výšivky je podložena netkanou textilií, kterou doporučujeme odstranit až po prvním vyprání. Odstraníte ji jednoduchým odtržením nebo šetrným odstřižením nůžkami. Vrchní strana výšivky je opatřena jemnou ochrannou fólií, která je snadno rozpustná ve vodě.Upozornění: na tento produkt se vzhledem k jeho úpravě na přání zákazníka nevztahuje možnost odstoupení od kupní smlouvy. Detailnější informace najdete zde.Výška výšivky se přizpůsobí velikosti usínáčku.Informace k produktu:Hebký a měkký plyšový usínáček s odnímatelnou hračkou. Hračka je opatřena přísavkou k zavěšení. Usínáček je připevněný suchým zipem k hračce pro jednoduché oddělení. Materiál: 100% polyester. Rozměry: dečka 28 x 28 cm, odnímatelná hračka 18 x 13 cm. Plyšový usínáček s hračkouPro klidné usínání dětíHebký a jemný 

Produkt Plyšový usínáček s hračkou #607877 patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Antonio, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plyšové hračky, patří pod značku Antonio, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Plyšový usínáček s hračkou - parametry produktu

Plyšový usínáček s hračkou - historie ceny a dostupnosti

Plyšový usínáček s hračkou - další zajímavé produkty

Plyšový usínáček s hračkou - jak nakoupit nejvýhodnější?