Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá - popis produktu

Okouzlující plyšový medvídek námořník oblečený v modré čepici, bílém tričku s modrým límcem je perfektní na všechny plavby po mořích, jezerech a dokonce i v oceánech. Zvládne však i procházku do parku nebo chození do školky. Hračka je vyrobena z jemného, na dotek příjemného plyše, má hnědé oči, hnědý nos a usmívající se tvář. Takovému medvídkovi můžeš snadno odhalit svá tajemství, obejmout ho, hladit, vyprávět mu svůj příběh.Výška medvěda (měřená v sedě) je přibližně 30 cmHračka je vhodná pro děti od 3 let.

Produkt Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá patří do skupiny produktů Bílá trička, patří značce Toys Group, barevné provedení je hnědá, naleznete jej v e-shopu Bajecnehracky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Plyšové medvídci, patří značce Toys Group, v barevné verzi hnědá, naleznete ho u prodejce Bajecnehracky.cz.

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá - parametry produktu

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá - historie ceny a dostupnosti

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá - další zajímavé produkty

Plyšový medvídek námořník 30 cm - hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?