ORION Forma pocínovaná SRDCE

ORION Forma pocínovaná SRDCE

ORION Forma pocínovaná SRDCE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ORION Forma pocínovaná SRDCE - popis produktu

Pečicí forma ORION Forma pocínovaná SRDCE:Patří pečení mezi vaše záliby? Potom se vám bude určitě hodit pečicí forma ORION. Tento typ bude ideální na dort. Pečicí formu tvoří pocínovaný plech, takže vyniká mimořádnou odolností. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 200 °C. Důležité funkce produktu ORION Forma pocínovaná SRDCE Díky této pečicí formě upečete své oblíbené dobroty Materiál pečící formy: pocínovaný plech Maximální teplota použití: 200 °C Určení pečící formy ORION: na dort

Dortová forma s odnímatelným tvarovaným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva i k přípravě nejrůznějších aspiků a nepečených zákusků. Max. teplota 200 °C. Není vhodná do myčky na nádobí.

Produkt ORION Forma pocínovaná SRDCE patří do skupiny produktů Bytové dekorace, je v nabídce značky Baumax, ORION v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Bytové doplňky, je v nabídce značky Baumax, ORION v nabídce e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Baumax.cz.

Produkt ORION Forma pocínovaná SRDCE patří do skupiny produktů Vybavení kuchyně, vyrábí jej značka Baumax, ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Baumax.cz.

Produkt ORION Forma pocínovaná SRDCE má přiřazen EAN kód 8592381111014.

ORION Forma pocínovaná SRDCE - parametry produktu

ORION Forma pocínovaná SRDCE - historie ceny a dostupnosti

ORION Forma pocínovaná SRDCE - další zajímavé produkty

ORION Forma pocínovaná SRDCE - jak nakoupit nejvýhodnější?