Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm - popis produktu

Pečicí plech ORION Plech kov/nepřilnavý povrch 44,5x32,5 cm:Plech na pečení ORION má univerzální a pestré využití. Mělké provedení se vám bude hodit, pokud potřebujete podložku pod silikonové formy nebo si rádi pochutnáte na pizze či sušenkách. Mezi výhody patří nejen precizní provedení, ale také vhodně zvolený materiál. Pro jeho výrobu posloužil kvalitní materiál, konkrétně smaltovaná ocel. Plech vyniká rovnoměrnou distribucí tepla po celém svém povrchu, takže se můžete těšit na kratší dobu pečení. Dá se bez problémů mýt v myčce na nádobí. Disponuje vnitřním nepřilnavým povrchem, tudíž při vaření nespotřebujete téměř žádný tuk. Pečicí plech ORION je odolný vůči teplotě do 230 °C. V kuchyni vám bude ladit jeho černá barva. Rozměry pečicího plechu ORION dosahují 2 × 44,5 × 32,5 cm (vך×d). Klíčové vlastnosti pečicího plechu ORION Plech kov/nepřilnavý povrch 44,5x32,5 cm Mělký plech ORION se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v kuchyni Pro jeho výrobu byla zvolena kvalitní smaltovaná ocel Nepřilnavý vnitřní povrch zabrání, aby se jídlo připeklo Po použití ho můžete umýt v myčce na nádobí Typ ohřevu: plyn a elektřina Pečicí plech ORION odolá teplotě do 230 °C Zalíbí se vám také jeho černá barva Rozměry této varianty činí 2 × 44,5 × 32,5 cm (vך×d) Pečicí plech ORION vás upoutá svým vybavením Aby se dobroty dobře pekly na pečicím plechu ORION přidal výrobce pár vychytávek. Nepřilnavý povrch vás při pečení mile překvapí. Lze jej využívat pro různé typy trub. Je vhodný na elektřinu, plyn. Snadnou údržbu představuje možnost mytí v myčce na nádobí. Ať už se těšíte na přípravu sladkých nebo slaných jídel pečicí plech ORION bude jedním z nejčastěji používaným pomocníkem v kuchyni.

Plech na pečení ORION 44,5x32,5cm Plech s nepřilnavým povrchem využijete na přípravu cukroví a dalších moučníků... Materiál: plech s nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Doporučujeme plech vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení. Použijte kuchyňskou chňapku. Zkosená strana umožní rychlé sesypání cukroví z plechu. Umývejte běžnými čisticími prostředky, nikdy nepoužívejte drátěnku, písek ani jiné abrazivní prostředky nebo ostré předměty, které by mohly poškodit povrch. Používejte dřevěné, silikonové nebo teflonové kuchyňské náčiní. Vlastnosti:- Rozměry: 44,5x32,5x2cm- Lze mýt v myčce na nádobí

Produkt Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm má EAN kód 8592381150655.

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm - parametry produktu

Barvačerná
KategoriePekáče
EAN8592381150655

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm - historie ceny a dostupnosti

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm - další zajímavé produkty

Plech na pečení s nepřilnavým povrchem 44,5 x 32,5 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?